Екстрасензът Вилегас, предсказал победата на Тръмп, обяви кога ще започне Третата световна война

Португалският мистик Хорацио Вилегас, който преди това  предсказа победата на президентските избори на Доналд Тръмп в САЩ, заяви, че Третата световна война може да започне още  тази година. Според Вилегас,  ядрената война не може да се избегне, а  скорошният удар по Сирия от американците – е неин  предвестник, съобщава Express.

Според Хорацио Вилегас, ядрена война с участието на САЩ, Русия, Северна Корея и Китай може да започне на 13 май,  в деня на 100-годишнината от появата на  Дева Мария във Фатима, Португалия. Мистикът твърди, че жителите на Земята трябва „да бъдат нащрек“ чак до октомври 2017 г. Според него, това е „изключително експлозивен“ период.

Вилегас е сигурен обаче, че войната ще бъде кратка и ще завърши до края на годината. Какви ще бъдат последствията от новия световен конфликт, мистикът не уточнява.

Преди това чуждестранни медии съобщиха, че победата на Тръмп Вилегас е предсказал още  през 2015 г.

Вилегас тогава обяви, че републиканецът ще стане „кралят на илюминатите“, който „ще започне третата световна война“.

Португалецът  не е първият, който предсказва началото на Апокалипсиса през 2017 г. Нито едно от тези „пророчества все още не се е сбъднало, отбелязва още Express.

4 Replies to “Екстрасензът Вилегас, предсказал победата на Тръмп, обяви кога ще започне Третата световна война”

 1. Квазиракис

  ИД е на територията на няколко държави. САЩ оглавяват коалиция от 68 страни срещу нея. От друга страна участва Русия подкрепяна от трети страни. Милиони бежанци заляха Европа. И това ако не е Световна война то тогава какво е? Вилегас не е познал, че ще започне трета световна война през 2017 тъй като тя си върви още от 2011 год.

 2. Sofia Russeva

  Правописни грешки в заглавието!
  Тъжно е.
  ЕкстрасенСът
  ЕкстрасенСи
  ЕкстрасенСка и т.н.
  В 21-ви век живеем. Има текстови редактор в компютрите. Не е трудно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *