Пхенян евакуира 600 000 човека. Предстои война.

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е издал заповед, според която 25% от жителите на столицата на  Северна Корея – Пхенян   трябва спешно да я напуснат. Става дума за  600 000 човека!

Правителството на Северна Корея обяснява своето разпореждане с  „демографския контрол“, но всеки разбира, че това е свързано с факта,  че напрежението в отношенията със Съединените щати се е изострило до крайна степен  и се  очаква истинска война.

Известно е, че Северна Корея разполага с огромни подземни скривалища  за по-голямата част от населението. Източници на SuperStation95 в Пентагона обясниха, че съществуващите днес скривалища в  Пхенян, не са разчетени за цялото население на града.

В Пхенян живеят около 2,6 милиона човека. Затова на  600 000 граждани е било предложено да напуснат града, което вероятно е част от  планираните от Северна Корея военни действия.

А  тези, на които е наредено да напуснат Пхенян, местните власти  определят като „неблагонадеждни“ и „нежелани“. Тези хора някога са били закононарушители, много от тях преди това са били и в затвора. Разбира се, сред „неблагонадеждните“ и „нежеланите“ са попаднали всички, които продават или гледат забранените в Северна Корея южнокорейски филми, както и лицата, които имат роднини в Южна Корея.

Но независимо от официалното обяснение на севернокорейските власти, Северна Корея току-що предприе явна военната стъпка, като евакуира голяма част от населението на столицата си. Истинското значение на това действие трябва да е очевидно за всеки рационален човек: предстои война.

Планът за  атака на Северна Корея е готов

Президентът Тръмп е  наредил на военните си съветници да подготвят  списък с  възможните варианти за атаки срещу Северна Корея.

Един от неговите съветници, който е генерал-лейтенант, е потвърдил, че ударната група е  създадена и всичко е готово за операцията.

Сред опциите са  десант на  командоси и превантивни атаки с крилати ракети.

Един от проблемите, пред които е изправена американската военна операция по унищожаването на лидера на Северна Корея Ким Чен-ун, е сложната мрежа от  тунели под столицата.

По материали на https://www.superstation95.com

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

One thought on “Пхенян евакуира 600 000 човека. Предстои война.”
  1. Тия глупаци няма ли най после да спрат да си мерят пишките ! Вместо да се радват на спокойния живот и да опазват планетата те я разрушават ! Ще дойде време и те няма къде да се скрият !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *