Третата световна война? Нищо лично -Тръмп просто си плаща дълга към Ротшилд

Ротшилд са купили  с вътрешностите Доналд Тръмп преди няколко десетилетия и сега президентът просто плаща дълговете си, пише  yournewswire.com.

След като Тръмп изстреля ракетите срещу Сирия, либералните гости на MSNBC и CNN го обсипаха с водопади от похвали, а Джон Maккейн  и Хилъри Клинтън го потупаха по гърба.

Съществува и версията, че  президентските избори в САЩ са били  нагласени още преди първия тур. Ротшилд използва старите си трикове – финансиране и на  двете страни на войната, за да захранва  хаоса, да получава максимални печалби и да гарантира запазването на своето влияние, когато възникне нова ситуация.

Всеки знае, че Хилъри Клинтън  бе кандидат за президентския пост, с подкрепата на Ротшилд и Новия световен ред. Но е малко известно, че Доналд Тръмп също е  създание на  Ротшилд и актьор,  играещ роля в голямата мистификация, която представлява фалшивата политика на Новия световен ред, предназначена да запази контрола си над хората в това    „демократично“ общество.

По време на изборите, политическите анализатори казваха, че желанието на Тръмп да стане президент е от „тридесет години.“ Преди тридесет години, членовете на Ротшилд спасяват Тръмп от банкрут и го взимат под крилото си. Те признават потенциала му на „човек за употреба“ и „ярък  фронтмен“ на тайна  организация, предпочитаща да стои в сянка.

Да видим  как Тръмп изгради богатството си – и онези, които го подкрепят  по време на неговите възходи и падения.

„През 1987 г. Доналд Тръмп  купува първите си акции в казино, когато взима  93% от акциите на Resorts International. Историята на  Resorts International е покрита с мрак и започва в началото на 1950 г., когато се превръща от дружество за прикритие на поне две тайни служби,  създадено за целите на изпирането на пари от трафик на наркотици, хазарт и други незаконни дейности. На 30 октомври 1978 вестник «The Spotlight» съобщава, че основните инвеститори на Resorts International са  Майър Лански, Тибор Розенбаум, Уилям Meлън Хичкок, Дейвид Рокфелер и барон Едмонд де Ротшилд „.

„През 1987 г., след смъртта на лидера  на ЦРУ Джеймс Кросби, символичният главата на Resorts International, обещаващият  млад магнат по  недвижими имоти Доналд Тръмп се намесва и купува акциите на Кросби в хазартна империя.“

„Скоро името на Тръмп стана нарицателно,  благодарение на колоритната му  личност и постоянството в наименованията на  много луксозни хотели, жилищни сгради и други търговски предприятия. А  докато името на Тръмп блести във всички заглавия, истинските имена на ръководителите на Resorts International – Рокфелер и Ротшилд – остават скрити за обществеността.

След бързото разширяване на дейността на Resorts International в Атлантик Сити в края на 1980 г. , Доналд Тръмп се оказва в затруднено финансово положение, тъй като пазарът на недвижими имоти в Ню Йорк е нестабилен. Три казина в Атлантик Сити, както и други активи Тръмп, са под заплаха от конфискация от страна на кредиторите.

Само благодарение на помощта и убежденията на  Уилбър Л. Рос младши, старши управляващ директор на Rothschild Inc. на Тръмп е било позволено да запази  казината и да възстанови своята империя. “

Това се описва подробно в статията на «Bloomberg» от  22 март 1992 г.

Същият Уилбър Л. Рос, който все още е дясната ръка на Я. Ротшилд, се изказа в подкрепа на кандидатурата на Тръмп през март 2016 г., за което също пише  «Bloomberg» – и сега той е министър на търговията в администрацията на Тръмп.

В стремежа си да организира своя екип от икономисти, Тръмп   назначи   Стивън Mнучин за финансов министър, същият Мнучин, който  17 години работи в Goldman Sachs, инвестиционно дружество, което е произведе няколко шефове на  Министерството на финансите, преди да поеме юздите на операцията по набиране на средства за Тръмп.

Mнучин също така работи и с човека, който разби Централната банка на Англия. Милиардерът Джордж Сорос го наема  през 2003 г. за да започне нов бизнес – Dune Capital, фокусирана върху закупуването на рискови дългове.

Ако връзката все още не е достатъчно очевидна, обърнете внимание и на  факта, че синът на Я. Ротшилд, Нат Ротшилд,  дори се срещаше с  Иванка Тръмп.

И двамата кандидати на главните партии са контролирани от глобалистите. Докато Хилъри Клинтън бе готова да плати с  индулгенции на Ротшилд,  Тръмп е купен много по-рано. Той е  създаден от Ротшилд. Той плаща дълга си, като назначава старши членове на клана Ротшилд на  ключови постове в администрацията си.

Във всеки случай хората  нямаха избор на  тези избори. Новият световен ред вече работи зад кулисите в продължение на десетилетия и създава актьори, които играят необходимата роля.

Оригинал

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *