Емануел Макрон изненадващо заяви, че не изключва фрекзит

Фаворитът  в  президентската надпревара във Франция, Емануел Maкрон, заяви изненадващо в интервю за Би Би Си, че ЕС трябва да бъде реформиран, в противен случай го чака „фрекзит“.

„Аз съм проевропейски политик и на тези избори защитавах европейската идея и европейската политика, защото смятам, че това е изключително важно за крадено от непознатодкрадено от непознаатой французите и за това, какво място страната ни заема в процеса на глобализация“, – каза Mакрон  в интервю за Би Би Си.

„Но в крадено от непотзнатоакрадено кот непознато същото време трябва да се отчита и ситуацията, да се слушат хората, това, че те са много ядосани и не искат да чакат. По-нататъшният  дисбаланс е неприемлив за функционирането на Европейския съюз“, – подчерта той. – Ето защо аз смятам, че мандатът ми ще се разпростира и  до дълбока реформа крадено от непознатотккрадено от наепознато на Европейския съюз, нашия европейски проект „.

Maкрон добави, че ако той позволи на Европейския съюз да функционира както  сега, и по-нататък, това би било предателство“.

„Аз не искам това – каза той. – Защото на следващия ден ние ще имаме „фрекзит“, или отново -„Национален фронт „.

крадено отд нкепознатойкрадено от непознато крадено от непознато екраде но от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им крадено от непознатоекрадено от нейпеознато ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.