Конспирации: Властта в ЕС е превзета от рептилии?

След победата на Емануел Maкрон на президентските избори във Франция, експерти обърнаха внимание на един доста странен факт – сега трите най-големи страни от Западна Европа – Франция, Германия и Великобритания се оглавяват от  лидери, които нямат деца! Не вярвате ли:

Но ако се анализират биографиите на лидерите на кр адено от ндепознатодкрадено от непознато всички европейски страни, бързо става ясно, че с малки изключения, всички те не са направили  буквално нищо за продължението на рода си.

Тази ситуация  генерира много крадено от непозенатодкрадено от непознатот версии. Най-реалистичната – главните  позиции в Европейския съюз са заели представители на сексуалните  малцинства. Но има и  конспиративни и дори фантастично- хумористични теории.

Според последната  Европа отдавна се управлява от истинските владетели и   собственици на Земята – „извънземните рептилоиди“ (рептилии, маскирани като хора).

На международната сцена привържениците на подобно „размножение крадено ота непознато крадено от н епознато с яйца“ са принудени постоянно да водят двойнствен живот, и, ако малко се вгледате в тях,  се държат все по-агресивно.

И това вече не е шега – този процес в ЕС протича много бързо. Конспирации, ще кажат някои….

крадено от непознартойкрадено от нецпознато крадено от непознатоткртадеано от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *