Конспирации: Властта в ЕС е превзета от рептилии?

След победата на Емануел Maкрон на президентските избори във Франция, експерти обърнаха внимание на един доста странен факт – сега трите най-големи страни от Западна Европа – Франция, Германия и Великобритания се оглавяват от  лидери, които нямат деца! Не вярвате ли:

Но ако се анализират биографиите на лидерите на крадено от непознатоткрадено от нйепо знато всички европейски страни, бързо става ясно, че с малки изключения, всички те не са направили  буквално нищо за продължението на рода си.

Тази ситуация  крадено от непцознато крадено от непознато генерира много версии. Най-реалистичната – главните  позиции в Европейския съюз са заели представители на сексуалните  малцинства. Но има и  конспиративни и дори фантастично- хумористични теории.

Според последната  Европа отдавна се управлява от истинските владетели и   собственици на Земята – „извънземните рептилоиди“ (рептилии, маскирани като хора).

На международната сцена привържениците на крадено от нецпознатаоакрадено от непознато подобно „размножение с яйца“ са принудени постоянно да водят двойнствен живот, и, ако малко се вгледате в тях,  се държат все по-агресивно.

И това вече не е шега – този процес в ЕС протича много бързо. Конспирации, ще кажат някои….

краадено от непоазнаторкрадено от непознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови крадено от непознаторккрадено отк непознато средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.