Агенция BPEarthWatch съобщи: В атмосферата на Земята навлезе огромен НЛО (видео)

Агенция BPEarthWatch, която проследява всички йонизационни следи от метеоритите, които изгарят в атмосферата на Земята, съобщи, че в атмосферата на планетата е навлязъл огромен НЛО,  с изкуствен произход,  който може да е извънземен кораб.

Това се е случило в нощта на 2 срещу 3 декември. Ето какво обяснява служител на радарната служба на агенцията BPEarthWatch:

Метеорите се държат съвсем различно, те, попадайки в горните слоеве на атмосфера, лесно се откриват по техните сигнатури с помощта на УКВ приемници. Всички метеори съдържат така наречените фалшиви сигнали «Sporadic E», отразяван от йоносферата от следите на входящите тела, които след това се обработват и се превръщат във визуални данни.

Големият обект, за който става дума, не съдържаше такъв фалшив сигнал. Освен това НЛО не   само , че е бил огромен, той навлезе в атмосферата със скорост, която не е характерна за метеор, което е необичайно за естествени космически тела, защото никой метеор не може толкова дълго да създава ехо.

Независими изследователи представиха няколко версии за случилото се:

Голяма ракета, способна да създаде подобно ехо и секретна, тъй като никой нищо не е съобщил за нейното изстрелване;
космическата станция на КНР, която аварира, и падането на която учените отдавна чакат;
НЛО с извънземен произход.

Във всеки случай наистина се е случило нещо необичайно, но вече няколко дни не се появи официално потвърждение за навлизане в атмосферата на мистериозния кораб или станция от   нито една космическа агенция на Земята. Уфолозите, конспиролозите и други независими изследователи на космоса,  сега чакат по-нататъшното развитие на събитията…

Турист зане фантастичен НЛО на Канарските острови (видео)

Ричард Даниелс бил на почивка със семейството си на Канарските острови и направил тези снимки на остров Фуертевентура, докато се намирал в село Ла Олива. Ричард казва, че отначало взел… Continue reading „Турист зане фантастичен НЛО на Канарските острови (видео)“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *