Агенция BPEarthWatch съобщи: В атмосферата на Земята навлезе огромен НЛО (видео)

Агенция BPEarthWatch, която проследява всички йонизационни следи от метеоритите, които изгарят в атмосферата на Земята, съобщи, че в атмосферата на планетата е навлязъл огромен НЛО,  с изкуствен произход,  който може да е извънземен кораб.

Това се е случило в нощта на 2 срещу 3 декември. Ето какво обяснява служител на радарната служба на агенцията BPEarthWatch:

Метеорите се държат съвсем различно, те, попадайки в горните слоеве на атмосфера, лесно се откриват по техните сигнатури с помощта на УКВ приемници. Всички метеори съдържат така наречените фалшиви сигнали «Sporadic E», отразяван от йоносферата от следите на входящите тела, които след това се обработват и се превръщат във визуални данни.

Големият обект, за който става дума, не съдържаше такъв фалшив сигнал. Освен това НЛО не   само , че е бил огромен, той навлезе в атмосферата със скорост, която не е характерна за метеор, което е необичайно за естествени космически тела, защото никой метеор не може толкова дълго да създава ехо.

Независими изследователи представиха няколко версии за случилото се:

Голяма ракета, способна да създаде подобно ехо и секретна, тъй като никой нищо не е съобщил за нейното изстрелване;
космическата станция на КНР, която аварира, и падането на която учените отдавна чакат;
НЛО с извънземен произход.

Във всеки случай наистина се е случило нещо необичайно, но вече няколко дни не се появи официално потвърждение за навлизане в атмосферата на мистериозния кораб или станция от   нито една космическа агенция на Земята. Уфолозите, конспиролозите и други независими изследователи на космоса,  сега чакат по-нататъшното развитие на събитията…

Турист зане фантастичен НЛО на Канарските острови (видео)

Ричард Даниелс бил на почивка със семейството си на Канарските острови и направил тези снимки на остров Фуертевентура, докато се намирал в село Ла Олива. Ричард казва, че отначало взел… Continue reading „Турист зане фантастичен НЛО на Канарските острови (видео)“

 

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *