Гигантски ръце на Бога в небето- холограма, разумен облак или качествен монтаж? (видео)

Изумителен видеоклип, показващ, както твърдят някои, гигантски ръце на Бога в небето, се появи в интернет, и веднага привлече вниманието на милиони потребители. Мистериозният клип е заснет от пътник през прозореца на колата.

Известно е, че действието се развива в австралийския град Маккей, Куинсланд. Както се очакваше, в интернет се разгоряха ожесточени спорове за природата на това явление.

Като изгледате видеоклипа по-долу, можете да видите как в буреносните облаци над хоризонта се издигат две гигантски ръце, които сякаш обхващат някакво невидимо кълбо.

Контрастът между осветения път и мрачното небе с нечовешки ръце, създава наистина зловещо впечатление. Дали Самият Създател се явил на австралийците на небето? Или това са прояви на представители на извънземна цивилизация?

Или може би всичко е едно огромно привидение? Откъде ние, живите, можем да знаем,  какви същества от друг свят могат да съществуват и какви не могат да съществуват? Заслужава внимание и теорията за интелигентните облаци, според която такива „мистерии в небето“ могат да се окажат знаци, които ни дава тази призрачна цивилизация.

За съжаление, все още няма отговори – има само много въпроси. Дори изтъкнати паранормални изследователи не бързат да правят изводи.

Макар че много интернет потребители наистина повярваха, че това е религиозен знак или друг свръхестествен феномен, има и много, които се съмняват в естеството на случилото се.

Някои скептици смятат, че това е оптична илюзия в облаците. Според други – това е висококачествен видеомонтаж. Други са убедени, че в прозореца на колата се отразяват ръцете на оператора с телефона в тях.

Независимо от всичко, видеото продължава да се разпространява в интернет, събирайки хиляди ентусиазирани и не много ласкави коментари за автора на клипа.

„Всевиждащото Око“ на бог Хор се появи в небето над Лийдс

Зловещ облак се появи над Лийдс, Йоркшир Великобритания. Той е с   формата на огромно око.   В съвременността всевиждащото око често се свързва с масонството, а най-разпространеният образ на… Continue reading „„Всевиждащото Око“ на бог Хор се появи в небето над Лийдс“

Случайностите не са случайни: Бог знае вашия адрес

  Вселената има много и  невероятни методи  да  събира хората един с друг. В търсене на подходящ дом, работа или партньор в живота, мнозина тръгват на  дълги пътешествия. А в същото… Continue reading „Случайностите не са случайни: Бог знае вашия адрес“

Любовта е най-голямата подигравка, с която ви подхлъзват богаташите всеки ден

Докато огромната сива маса мъже се сношават от безнадеждност със своите грозни и дебели съпруги, говорейки им за любов, богатите и интелигентни момчета не се залъгват с илюзии. Любовта всъщност… Continue reading „Любовта е най-голямата подигравка, с която ви подхлъзват богаташите всеки ден“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *