Французи изгориха бавачката си – била магьосница!

Френска двойка, живееща в предградие на Лондон, е обвинена в убийството на 21-годишната бавачка Софи Лионе.

Овъглените останки на младата французойка са открити в градината под слой пепел: съседите обърнали внимание на огъня и мириса на изгоряло месо и се обадили в полицията. Според съобщенията Сабрина Куайдър и нейният приятел Кисем Медуни заподозрели бавачката на двете им деца в магьосничество и кражба на диамантена огърлица.

Освен това двойката била уверена, че Лионе заговорничи срещу тях с бившия съпруг на Куайдар.

Отначало младата жена била държана като заложник, бита, измъчвана и морена с глад. Точната причина за смъртта на Софи е трудно да се установи.

Съдът по случая с убийството на жената продължава. Колко години затвор грози френската двойка в случай, че бъде доказана тяхната вина, не се уточнява.

Още по темата:

Приложна магия: Как да поразите своя враг моментално

Използвате само на лична отговорност! Последствията са необратими! Ако са ви подхвърлили горчив хап, има метод с помощта на огледалния ефект,  да го върнете на мизерника и да го накарате… Continue reading „Приложна магия: Как да поразите своя враг моментално“

Магията на Водата: Никога не сядайте да пиете чай с лош и зъл човек

Кой не знае днес, че водата има способността да запомня  информация? За това са написани много научни статии и книги, заснети са интересни филми. A светената вода? Тя не се… Continue reading „Магията на Водата: Никога не сядайте да пиете чай с лош и зъл човек“

Извънземните технологии за нас ще са като магия

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *