Гениалното изобретение на човечеството: Харемът!

Харемът е едно от най-великите изобретения на човечеството. И е много жалко, че в много страни са се отказали от него, а в други въобще не го е имало.

Харемът, противно на общоприетото мнение, е по-изгоден за жените, отколкото за мъжете.

Жените в харемите не са се отпускали, нито за миг. В харема е имало честна, открита конкуренция, с която всички са били наясно и никой не е забравял това.

А сега какво?

Тя, преди още да е оженила за себе си своя мъж, а току що е измъкнала от него с клещи заветното: „Обичам те“, започва да се мисли за имаща право на всичко, и разбира се, започва да се занемарява.

Аз съм „Любимката“ – това означава, че имам право на всичко: да пускам газове в спалнята, да крещя, да съм глупачка за цял живот и дърво в леглото, да вдигам скандали, да имам свръхпретенции и така нататък.

Защо жената се държи толкова глупаво? Какво я мотивира?

Фалшивото усещане за сигурност. Тя смята, че сега е извън всякаква конкуренция. А това не е така.

Около нейния мъж винаги има ято от жени, които все още не са имали време да му покажат своята гинекология, а и са готови да шепнат в ухото му до припадък колко е готин, а не какъв боклук и нещастник е.

Битката за мъжете не е спирала: както в средновековните източни хареми, така и днес. Просто по-рано конкуренцията е била открита, действал е принципът: „Предупреден – въоръжен“.

Днес жените, които ги напускат, на които им изневеряват, се чувстват предадени внезапно. Те са смятали, че мъжете няма да постъпят с тях така. Те не са били предупредени.

А мъжете са само мъже: ако пред мъжа стои избор между боклук и шоколадче, той ще направи избор в полза на последното и няма да му трепне окото.

Дори ако боклукът е негов собствен, домашен, и той го е мирисал.

За какво говорим ли? А, да: жени, не забравяйте, че вие сте в харем. Въпреки че официално не е така. И се дръжте по съответния начин: не давайте своето на тези, които претендират за него.

Проблемът е, че има само един начин да не го дадете: да бъдете шоколадчето. Най-вкусното. Най-чувствителното. Най-умното.

И така….

Още по темата:

 

В Instagram определиха 49-годишна италианка за най-сексуалната жена в социалната мрежа

 

Строго секретно: „Как Бог създаде жената?“

Зловещи кадри: Камера засне как душата напуска тялото на жена след смъртта и (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *