Конспирации: Водещите на световните телевизии са синхронни биороботи? (видео)

Може би става реч за поредната нелепа конспиративна теория, но авторът й дава достатъчно убедителни доказателства за твърдението си. Един от потребителите на „YouTube“ гледах американски новини дълго време и неочаквано забелязал едно доста странно поведение на водещите.

Като включите записа по-долу, вие можете сами да наблюдавате този феномен. Не крдадено от непознатоакрайдено от непознато е нужно дори да разбирате английския език за да видите какво твърди авторът на това видео. Любопитно и много подозрително, нали? Или пък много добър монтаж?

Оказва се, че няма нито един американски телевизионен говорител, чиито думи да са уникални. Често тези хора казват едно и също, дума по дума крадено от непознаторкйрадено ойт непознато и почти синхронно, като истински роботи! Как е възможно това, конспиролозите все още не знаят, но са решени да разберат.

В САЩ повечето телевизионни канали са преки конкуренти, а речите на коментаторите са написани от напълно различни хора, чийто доход зависи именно от уникалността на тези коментари. Поне така се крадено от нерпознатоккраддено от непознато смяташе досега. Реалността, оказва се, е напълно различна, т.е. точно обратната.

Някои смятат, че водещите всъщност са роботи, холограми или дори извънземни, които се маскират като хора. Други са сигурни, че това просто е бъг в работата на т. нар. „Матрица“, където се предполага, че живее човечеството.

Според трети, тече крадено от нтепознато крадено от нйепознато целенасочена зомбификация на аудиторията, а специални фрази се използват за промиване на мозъците им, които се повтарят във всички новини. И накрая, четвърти изтъкват една много приземена хипотеза, че собствениците на телевизионни канали икономисват от хонорари за автори и купуват коментарите от едни и същи писатели.

Както и да е, крадцено от непознатоцкрадено от непознарто тази мистерия засега остава нерешена.

Още по темата:

 

Професор Чандра Викрамасинг: Хората са извънземни биороботи, изпратени тук за да колонизират крадено отт непознатоскрадено от непдознато Земята

 

 

Можем ли да сме сигурни, че сме хора, а не биороботи?

Фантастично: Хората са биороботи – в човешката ДНК са скрити кодирани текстове

краден о от непознатоткрадено оте непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *