Конспирации: Водещите на световните телевизии са синхронни биороботи? (видео)

Може би става реч за поредната нелепа конспиративна теория, но авторът й дава достатъчно убедителни доказателства за твърдението си. Един от потребителите на „YouTube“ гледах американски новини дълго време и неочаквано забелязал едно доста странно поведение на водещите.

Като включите записа по-долу, вие можете сами да наблюдавате този феномен. Не е нужно дори да разбирате английския език за да видите какво твърди авторът на това видео. Любопитно и много подозрително, нали? Или пък много добър монтаж?

Оказва се, че няма нито един американски телевизионен говорител, чиито думи да са уникални. Често тези хора казват едно и също, дума по дума и почти синхронно, като истински роботи! Как е възможно това, конспиролозите все още не знаят, но са решени да разберат.

В САЩ повечето телевизионни канали са преки конкуренти, а речите на коментаторите са написани от напълно различни хора, чийто доход зависи именно от уникалността на тези коментари. Поне така се смяташе досега. Реалността, оказва се, е напълно различна, т.е. точно обратната.

Някои смятат, че водещите всъщност са роботи, холограми или дори извънземни, които се маскират като хора. Други са сигурни, че това просто е бъг в работата на т. нар. „Матрица“, където се предполага, че живее човечеството.

Според трети, тече целенасочена зомбификация на аудиторията, а специални фрази се използват за промиване на мозъците им, които се повтарят във всички новини. И накрая, четвърти изтъкват една много приземена хипотеза, че собствениците на телевизионни канали икономисват от хонорари за автори и купуват коментарите от едни и същи писатели.

Както и да е, тази мистерия засега остава нерешена.

Още по темата:

 

Професор Чандра Викрамасинг: Хората са извънземни биороботи, изпратени тук за да колонизират Земята

 

 

Можем ли да сме сигурни, че сме хора, а не биороботи?

Фантастично: Хората са биороботи – в човешката ДНК са скрити кодирани текстове

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *