Магията на ранното събуждане. В колко часа ставате сутрин?

Доказано е, че ако станете рано,   преди изгрева на  Слънцето, ще получите безпрецедентен заряд на увереност, оптимизъм и позитивна творческа енергия…

1 час преди изгрев.

Установено: събуждайки се в този период, ще получите безпрецедентен заряд на увереност, оптимизъм и позитивна творческа енергия. Ето защо: от 4 до 5 часа крадено от непознатоекрадено от непознато сутринта всички живи същества на земята се намират в състояние на доброта, творчество, радост от живота. Ето защо толкова рано ставане ще ви донесе необходимата енергия за работа, бодрост и добро настроение за целия ден.

Това време е благоприятно за молитви и медитации, обреди и ритуали, за да привлечете към крадено от непознаторкарадено от рнепознато себе си или за себе си това, което ви трябва.

Изгрев + 1 час по-късно.

Гранично време между нощта и сутрин, в което да се събудите вече не е толкова добре, но не е и зле. Ако станете в този час вие ще се чувствате добре като цяло, както се краденоа от непознатоккрад ено от непознато казва, „както обикновено“, но ще имате лек дефицит на физическа издръжливост и психическа сила в комуникациите. Може би ще започнете да да се дразните от различни дреболии или да създавате конфликти в семейството, особено ако Луната расте. В такъв ден можете да започнете нов бизнес, да направите бизнес сделки, а крадено от непознатоектрадено от непозенато в петък ще са успешни запознанствата и контактите с противоположния пол.

2 часа след изгрева на Слънцето.

Забързано време и на пръв поглед, безпричинна нервност.

Събуждайки се в това време вие много често ще закъснявате за работа, срещи, няма да имате време за цялата работа, ще нервничите, ще се суетите крадено от непозанатоекрадено от нйепознато и често ще се чувствате некомфортно.

Ако се събуждате по това време постоянно, след това в бъдеще няма да избегнете проблеми с храносмилането и кръвното налягане.

Лесно ще ви урочасват, ще ви завиждат и хората ще са недоброжелателно настроени.

3 часа след изгрева на  Слънцето.

Ако се събуждате всеки ден креадено от непознатоскрадедно от непознато по това време, то мързел, утешителни нереалистични илюзии и нерешителност в действията ще ви отличават от останалите.

Жизнените ситуации ще ви ще изглежда като неразрешими, ще имате пристъпи на паника, и за всички проблеми убедително ще обвинявате околните (обикновено под огъня на критиката ви ще попаднат роднини и хора, близки краде но от непознаатоакрадено от непознато до вас), но не и себе си.

С течение на времето ще се появят проблеми и такива неща като настинки, заболявания на стомашно-чревния тракт, имунната система ще отслабва, както и интересът към живота, и към лица от противоположния пол.

Над 4 часа след изгрева на  Слънцето.

крадено от непознато краденцо от снепознато

Ставането в такова време, като правило, е изпълнено с привличане на серия от различни болести и преждевременно стареене на организма. У такива хора не са рядкост различни неврози, затлъстяване, мързел, крадено от некпознатоккрадено от неапознато небрежност, главоболие, неразположение, така наречените „лоши“ навици.

Те стават лесна плячка за окултисти, които ако изведнъж замислят с помощта на магия да ви превземат и да ви използват по собствено усмотрение, ще успеят.

Още по темата:

 

Тихата трагедия, за която никой не говори: Емоционалното здраве на нашите деца крадено от непознатоекраденок от непдознато е катастрофално!

Точно сега, пред очите ни,  в нашите домове,  се разгръща  мълчалива трагедия, засягаща най-ценното нещо, което имаме: нашите деца! Децата ни са в ужасно емоционално състояние! Освен това през последните… Continue reading „Тихата трагедия, за която никой не говори: Емоционалното здраве на нашите деца е катастрофално!“ крадаено от непознатойкрадено от нцепознато

 

Едноминутен масаж на пръстите коренно ще промени вашето здраве

Определени точки на тялото ни, отговарят  за конкретни органи.  Съответно, като масажираме тези точки, ние  подобряваме тяхното състояние. Постиженията на китайската медицина са изпреварили анатомичната науката с  няколко века. За… Continue reading „Едноминутен масаж на крадено от непознатоккрасдено от непознсато пръстите коренно ще промени вашето здраве“

Вегетарианството – гаранция за здраве и нещастие

крадено окт непозн атоакрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *