Огромен черен диск или сфера прелетя над Луната (видео)

Турски любител – фотограф разглеждал в началото на август Луната с компактен фотоапарат с мощен обектив и изведнъж забелязал на повърхността на естествения земен спътник огромен обект, приличащ на черна сфера или диск.

Изненаданият човек побързал да заснеме предполагаемата аномалия на видео, а след това изпратил клипа на авторитетни уфолози, пише esoreiter.

Специалистите били много впечатлени от изпратения им видеоматериал. Според изследователите на „летящи чинии“ и извънземни цивилизации, тези изображения определено не показват Международната космическа станция или изкуствен спътник, тъй като скоростта на движение на този НЛО е твърде малка.

Освен това уфолозите стигнали и до извода, че не може да става дума за птица, метеосонда друг обект в земната атмосфера. По този начин експертите решили да определят загадъчното откритие на турчина летателен апарат с извънземен произход.

Луната отдавна е обвита в пелена от тайни, а причината за това се крие в различни необясними явления, възникващи в близост до нея или на самата нея.

Още през XVIII век английският астроном Уилям Хершел пише в своите трудове, че най-близкото до нас небесно тяло вероятно гъмжи от живот, доказателство за което може да намери всеки достатъчно търпелив човек с телескоп.

А в наши дни, както изглежда, е достатъчно е да имаш добра камера с достатъчно мощен обектив.

(снимката е илюстративна)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *