Мистериозен „Мъж в черно“ е заснет на видео?

В популярния YouTube канал „ApexTV“, посветен на пътуванията във времето, уфологията и конспирации, се появи ново интригуващо видео – с един от Мъжете в черно. Твърди се, че е изпратен от охранител в една от счетоводните кантори в Ливърпул.

На 3 януари 2019 г. местна камера за наблюдение, както се твърди, е заснела посетител във фирмата – мистериозен плешив мъж в делови костюм и слънчеви очила, подозрително приличащ на легендарните „мъже в черно“. (Esoreiter.ru)

Твърди се, че това са представители на свръхсекретна правителствена служба, които намират хора, които са се срещали с НЛО или извънземни, и сплашват такива свидетели за да не разпространяват това, което са видели.

Къдравият мъж на записа, при когото дошъл неканеният посетител, вероятно е един от тези свидетели. В началото на този месец той намерил странен кратер в гората, подобен на място на катастрофа на самолет.

Лиам (това е името на нашия герой) успял да информира колегите си, че е снимал невероятната си находка няколко пъти и се е опитал да публикува снимки в социалните мрежи, но по някаква причина неуспешно, което изключително много го изненадало.

А след това, ако се вярва на тази история, този плешив мъж в костюм отишъл лично при ливърпулеца. Видеото показва как след разговор с непознатия, Лиъм отива до чантата си, изважда нещо от нея и го предава на „мъжа в черно“. Той взема неизвестния предмет и извежда Лиам извън обхвата камерата, след това се връща сам и внимателно оглежда стаята.

Това, което се случва на видеото, остава пълна мистерия както за охраната, така и за всички нас. Но снимките на Лиам в социалните мрежи така и не се появяват, а цялата история може да изглежда като пълна лудост, ако тази „лудост“ с подобни мистериозни посетители не се е повторила с много хора.

Освен това е необходимо да се има предвид, че такива уникални записи, като този, с истории за „мъжете в черно“ са рядкост. В повечето случаи хората след такива посещения се плашат и мълчат, да не говорим за изчезването на свидетели …

e -chronicles

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата:

 

НЛО и „Мъже в черно“ се превръщат в глобален феномен

Странните  „Мъже в черно“ и НЛО вече са се превърнали в световен феномен. Там, където се появи  НЛО, веднага се появяват и загадъчните хора. За това явление има множество доказателства.… Continue reading „НЛО и „Мъже в черно“ се превръщат в глобален феномен“

Истинските „Мъже в черно“: Холивуд и измамата „НЛО“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *