15-километрова извънземна база е заснета на Луната! (видео)

Напоследък зачестиха случаите с откриването на някакви загадъчни изкуствени структури на Луната, преминаването на фантастични кораби край Селена и така нататък. И всичко това – на фона на интензивната подготовка на водещите космически сили в света за колонизацията на естествения спътник на Земята.

Но естествен ли е той? Това е въпросът! Съвременните технически средства за навигация и приложения за картографиране в интернет, като например Google Moon, позволяват не само на „учени“, но и на обикновени изследователи, които не са независими от научни степени, или дори от сложната апаратура на световните телескопи, да изследват Луната и да научават  нейните удивителни тайни, които благодарение на това се умножават.

Преди няколко дни виртуални археолози откриха на повърхността на Селена (снимката е на Google Moon) мистериозна сграда с дължина 15 километра, която веднага бе определена като извънземна база. Нещо повече, на други снимки на Луната тя не се вижда, във връзка с което потребителите на мрежата предполагат, че тази структура просто е премахната от изображенията от персонала на картографската услуга.

Именно такава „грешка“ на цензорите виртуалните археолози нарекоха сегашното откритие на Луната. Известният уфолог Скот Уоринг вече започна да прави планове за това как тази извънземна база (или дори град) може да бъде използвана при колонизацията на спътника на Земята.

Освен това там, според тайванския изследовател, могат да се намерят много повече „полезни изкопаеми“, за които говорят, например, изпълнителният директор на SpaceX Илон Мъск, милиардера и собственикът на Amazon Джеф Безос, да не говорим за космическите агенции от  Русия, Китай, Съединените щати и ЕС.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Загадки: Нарастваща активност на НЛО на Луната (видео)

Почти всяка седмица започнаха да се публикуват видеокадри, на които на Луната се виждат единични, а понякога и цели групи НЛО. Този път кадрите са заснети от астроном – любител,… Continue reading „Загадки: Нарастваща активност на НЛО на Луната (видео)“

 

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *