Сенаторът Бърни Сандърс обеща да разкрие информация за НЛО, ако бъде избран за президент на САЩ (видео)

Сенаторът от Върмонт Бърни Сандърс обеща да разкрие информация за извънземни форми на живот и неидентифицирани летящи обекти (НЛО), ако има такива, ако бъде избран за президент на САЩ на изборите през 2020 г.

Това изказване той направи в подкаста на комика, телевизионен водещ и коментатор Джо Роган. Видеоклип с разговора беше публикуван във вторник на неговия канал в YouTube.

„Ако бъдете избрани и научите поне нещо за извънземните, ако научите за НЛО, ще ни кажете ли?“ – попита лидерът политикът. „Ще ви кажа така – жена ми ще настоява да ви кажа“, – пошегува се Сандърс в отговор.

Той подчерта, че съпругата му Джейн не смята себе си за последовател на теориите за съществуването на извънземен живот, но често се опитва да научи някаква тайна информация от него.

„Бърни, какво става, имаш ли достъп [до X-файловете]?“ – така Сандърс цитира жена си, отбелязвайки, че в момента той няма достъп до този вид данни.

„Значи ще ни кажете?“ – настоя Роган. „Добре, знаете ли какво? Нека да поговорим за това в това шоу? Какво ще кажете за това?“ – съгласи се Сандърс.

До днес повече от 6 милиона души са гледали видеоклипа.

Сенаторът от Върмонт Сенатор се смята за един от лидерите в борбата за номинация на кандидат от Демократическата партия при изборите за президент на САЩ, които ще се проведат през 2020 г.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Ричард Никсън е оставил в Белия дом капсула с информация за извънземните (видео)

Бившият сътрудник на американското правителство Робърт Мерит направи удивително изявление. Според него, 37-ят   президент на САЩ  Ричард Никсън е оставил в Белия дом капсула на времето, съдържаща секретна информация… Continue reading „Ричард Никсън е оставил в Белия дом капсула с информация за извънземните (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *