Конспирации: Извънземни хибриди се интегрират в нашето общество и култура! (видео)

Колонизацията на планетата се осъществява не чрез военна инвазия, а чрез внедряване в човешкото общество на хибриди, създадени от извънземна раса.

Този план включва постепенното заселване на Земята от тези същества, наречени „високомерни“, които изглеждат и се държат като обикновени хора, но всъщност са хибриди с високи умствени способности и свръхестествени способности.

Отвлечените хора се използват за обучение на тези нови същества за тяхното последващо по-лесно интегриране в нашето общество и култура.

Сега има тайно, невидимо за нас нашествие на нашата планета. В резултат на това хората в крайна сметка ще станат второстепенен вид за хибридите, които узурпират нашия свят.

Тази информация беше публикувана от изследователя Дейвид Джейкъбс и подобна хипотеза беше изложена и от професора от Оксфорд д-р Йънг-Хе Чи, който също счита, че извънземните човешки хибриди вече живеят сред нас.

Д-р Ян-Хе Чи твърди, че извънземни като буболечки ходят сред нас и имат много близки контакти с хората – кръстосване, за да създадат нов хибриден вид, който един ден би могъл да спаси Земята от климатичните промени и други бедствия.

Посетителите едва ли са алтруисти – те се намесват в нашите дела, защото споделят „цялата наша биосфера“ с хората, казва Йънг-Хе Чи.

„Те идват не заради нас, а заради себе си, заради тяхното оцеляване, но тяхното оцеляване всъщност е и нашето оцеляване – оцеляването на цялата биосфера.“

По материали на e-chronicles

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

1999 г: Метална сфера се доближава до Международната космическа станция!

Видеоклипът по-долу е показан през 1999 г. по канала „NASA TV“, но в  момента на официалния уебсайт на агенцията е невъзможно да се намери дори споменаване на този видеоклип, а… Continue reading „1999 г: Метална сфера се доближава до Международната космическа станция!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *