15 -километрова „подводна извънземна база“ до Бахамските острови (видео)

Ако в Google Earth откриете град Марш Харбър на остров Грейт Абако в района на Бахамските острови и след това обърнете внимание на океанското дъно на изток от него, можете да видите нещо необичайно.

Това е странна продълговата структура с отчетливи граници и е с дължина около 15 км, като не прилича на другия релеф на дъното в същия регион или на друго място в Атлантическия океан. Също така не прилича на риф или останки от вулканичен остров. Изглежда нещо съвсем неуместно – като косъм в чиния със супа.

Пръв този обект откри преди няколко дни уфологът Скот Уоринг и според неговата версия това може да бъде огромна подводна извънземна база или потънал кораб, пак извънземен. Освен това, според него, тази база вероятно отдавна е изоставена.

Друга аномалия са странните „пътища“ – дълги, прави, разположени на океанското дъно, каквито по принцип могат да се намерят на много места в различни океани, но в този случай един от пътищата води директно към тази „база“ и завършва толкова рязко все едно е изкуствена структура.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Какво изплаши сеизмолозите? Тайнствен мощен грохот в Индийския океан разтревожи целия свят!

Учени са засекли на дъното на Индийския океан мощен грохот с неизвестен произход. Силни сеизмични вълни са се излъчвали от неизвестния източник цели 20 минути. Центърът на мистериозния шум се… Continue reading „Какво изплаши сеизмолозите? Тайнствен мощен грохот в Индийския океан разтревожи целия свят!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *