15 -километрова „подводна извънземна база“ до Бахамските острови (видео)

Ако в Google Earth откриете град Марш Харбър на остров Грейт Абако в района на Бахамските острови и след това обърнете внимание на океанското дъно на изток от него, можете да видите нещо необичайно.

Това е странна продълговата структура с отчетливи граници и е с дължина около 15 км, крадено от непознатодексрадено от непознато като не прилича на другия релеф на дъното в същия регион или на друго място в Атлантическия океан. Също така не прилича на риф или останки от вулканичен остров. Изглежда нещо съвсем неуместно – като косъм в чиния със супа.

Пръв този обект откри преди няколко дни уфологът Скот Уоринг крадено от непознатойкрадено от непеознарто и според неговата версия това може да бъде огромна подводна извънземна база или потънал кораб, пак извънземен. Освен това, според него, тази база вероятно отдавна е изоставена.

Друга аномалия са странните „пътища“ – дълги, прави, разположени на океанското дъно, каквито по принцип могат да се намерят на много места в краденоа от непознатоккрадено дот непознато различни океани, но в този случай един от пътищата води директно към тази „база“ и завършва толкова рязко все едно е изкуствена структура.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Какво изплаши сеизмолозите? Тайнствен мощен грохот в Индийския океан разтревожи целия свят!

Учени са засекли на дъното на Индийския океан мощен грохот с неизвестен произход. Силни сеизмични вълни са се излъчвали от неизвестния източник цели 20 минути. Центърът на мистериозния шум се… крадено аот непоазнатоакрадено от непознато Continue reading „Какво изплаши сеизмолозите? Тайнствен мощен грохот в Индийския океан разтревожи целия свят!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатойкрадено от неапознатос

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *