В ДНК на човека е зашифровано послание на извънземна цивилизация: Истина или не – изясняват учените

Изследователи  смятат, че ако съществува извънземен разум и е оставил някакво зашифровано послание на човечеството, то е напълно вероятно той да го е оставил в тялото на самия човек, в неговата ДНК.

Той е направил това нарочно за да провери нивото на човешкото развитие на определен етап, пише Esoreiter.

Учените Владимир Щербак и Максим Макуков са сигурни, че човекът някога е бил генетично проектиран от технически напреднали представители на други цивилизации, живеещи в друга звездна система.

Предполага се, че това е направено преди около 100 милиона години.

Напълно възможно е, според учените, извънземните да са изпратили кодиран сигнал на Земята, който е направил промени в човешката ДНК.

Според втория вариант те са пристигнали на нашата планета с готов генетичен материал, който е бил вграден в човешкото тяло. Интересното е, че вторият вариант беше подкрепен от влиятелни учени, включително Франсис Крик, който участва в откриването на молекулата на ДНК.

Според учените тази хипотеза може би е правдоподобна, тъй като е напълно съвместима с принципите на еволюцията. А зараждането на живота на Земята може да бъде както естествен процес, така и намеса в хода на еволюцията отвън. В случай на намеса човек може да промени хода на еволюцията и, ако е необходимо, да въвежда корекции.

Може да се формулират още няколко интересни хипотези, но едно е сигурно, че съвременните учени не знаят много за произхода на живота на Земята. На всеки етап от изследването се появяват нови загадки и несъответствия, които все още не са разгадани от учените.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти (видео)

На малцина е известно, че преди Потопа на Земята са живеели гиганти. Има много доказателства: намирани са книги и карти с огромни размери. Сгради  със старинна архитектура, които  са с … Continue reading „Конспирации: Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти (видео)“

Даниела Фентън: Извънземен разум е редактирал човешката ДНК!

Даниела Фентън, автор на книгата “ Хибридните хора„, твърди, че извънземен разум е променил човешката ДНК, за да ни направи по-разумни. И като доказателство сочи втората хромозома. Преди около 800… Continue reading „Даниела Фентън: Извънземен разум е редактирал човешката ДНК!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *