Даниела Фентън: Извънземен разум е редактирал човешката ДНК!

Даниела Фентън, автор на книгата “ Хибридните хора„, твърди, че извънземен разум е променил човешката ДНК, за да ни направи по-разумни. И като доказателство сочи втората хромозома.

Преди около 800 000 години мозъкът на предшественика на човека доста рязко се увеличава по размери, което се превръща в предпоставка за появата на Homo Sapiens – тоест, ние и вие. Австралийката Даниела Фентън е сигурна, че това не е случайност и вижда в този еволюционен скок „ръката на извънземните“.

Фентън не се ограничава само до гръмки изявления, а се опитва да намери сериозна научна обосновка за думите си. Според нея извънземният ум е оставил своя „подпис“ в човешката ДНК. Това е генът miR-941, който играе важна роля в развитието на невротрансмитерните системи, и ARHGAP11B – генът, отговорен за образуването на новата мозъчна кора.

Освен това като резултатът от дейността на извънземните цивилизации Фентън разглежда появата на втората хромозома в човешкия геном. Тя се формира в резултат на сливането на две хромозоми на човешките предци.

„Вместо малък брой хора, които имат сливане на хромозоми и много по-голяма група, която не е имала сливане, виждаме, че е имало пълна замяна на генетичния набор у всички хора. Вместо 48, хромозомите стават 46 и това дава възможност на Homo Sapiens да стане доминиращ вид на Земята“, казва Фентън.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Рето Кнути VS Мичио Каку: Тази планета ни мрази. Скоро хората ще разберат какво е Депопулация (видео++)

Световно известният физик, д-р Мичио Каку по време на предаване на CBS, в САЩ, посветено на вълната от урагани, направи шокиращо изявление: Правителството има пълен контрол върху климата! Според д-р… Continue reading „Рето Кнути VS Мичио Каку: Тази планета ни мрази. Скоро хората ще разберат какво е Депопулация (видео++)“

  •  

Ювал Ной: „Хомо сапиенс“ ще престане да съществува до един век

Изкуственият интелект и биотехнологиите ще създадат  нов вид  човек, а  тази трансформация ще се случи до 2100 година. Тази прогноза е споделил с The Guardian израелският историк и автор на… Continue reading „Ювал Ной: „Хомо сапиенс“ ще престане да съществува до един век“

  •  

 

Конспирации: Земята е била избрана за планета-затвор за нашите деградирали далечни предци!

 

 

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

One Reply to “Даниела Фентън: Извънземен разум е редактирал човешката ДНК!”

  1. Квазиракис

    Кой е редактирал ДНК-то на рибите, че да излязат на сушата, а после да полетят в небето и да станат птици? Никакви извънземни не са се месили. Това си е естествен еволюционен процес. Постоянно стават малки мутации под натиска на променените климатични условия. Оцеляват и продължават напред тези мутации които дават на вида възможност да се приспособи най-добре към външните условия. Другите, неприспособените умират.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *