Рето Кнути vs Мичио Каку: Тази планета ни мрази. Скоро хората ще разберат какво е Депопулация (видео++)

Световно известният физик, д-р Мичио Каку по време на предаване на CBS, в САЩ, посветено на вълната от урагани, направи шокиращо изявление: Правителството има пълен контрол върху климата!

Според д-р Мичио Каку,  всички атакували  САЩ урагани  са изкуствено генерирани с помощта на мрежа от 180 антени на HAARP, монтирани в Аляска.

Д-р Мичио Каку обяснява как всичко това се случва: първо, с помощта на  самолети или специални наземни машини за генериране на облаци, се създават изкуствени области в атмосферата, наситени със специални наночастици.


След това HAARP, използвайки отразен от йоносферата сигнал, насочва   тези участъци  в нужната  посока, където ги насища с енергия, като използва 10 мегаватов предавател.

В зависимост от пакета   наночастици, заредени в облака, на изхода се получава дъжд или суша, или, с допълнително лазерно стимулиране, бъдещ ураган.

Изявлението на Каку вдигна  много шум и   медиите не спират да публикуват неговите  коментари.

Tribune de Genev, един от най-популярните вестници в Швейцария, помоли  Рето Кнути (Рето Knutti) – професор по физика на климата на Земята в Института за атмосферни и климатични науки в Цюрих, да коментира думите на д-р Мичио Каку . Изборът на редакционния екип не беше случаен, тъй като в научните списания тече  постоянен спор между проф. Кнути и д-р Каку:

– Мичио Каку, доколкото ми е известно, е теоретичен физик. А за физиците този свят е нещо като механична играчка, която работи според закони, които хората само трябва да разбират. Това е тяхната фундаментална разлика от нас, биолозите. А биологията е науката за биосферата, част от която , по някакво недоразумение, са  хората. Ето защо, разбирането на света  трябва да започне с биологията.

– Искате да кажете, че д-р Мичио Каку е некомпетентен?

– Мичио Каку вероятно е отличен специалист в своята област. А неговата област е теоретичната физика. Питайте го: Защо вали дъжд от небето? И г-н Каку ще ви разкаже за облаците. Но защо тогава няма дъжд над пустинята Гоби? Защо няма дъжд над Сахара?

Близо до Сахара има обширно море и Океан, но оттам, кой знае защо,  няма някакви изпарения. А биологът ще ви обясни: за появата на дъжд в небето са отговорни спорите на гъбичките, те са началните точки за кондензация на атмосферната влага.  В Сахара няма гъби, така че няма дъжд. А в тропиците има гъби и там постоянно се излива  вода като от ведро. Какво общо има HAARP с това?

– Значи и ураганите в Америка също са направени от гъби?

– Спори от гъби, постоянно висящи във въздуха – това не е нищо повече от механизъм за създаване на капките на  първичния кондензат. Между другото, наночастиците, за които говори д-р Каку, вероятно работят точно по същия начин. Но кой дава заповед да се разпръскват заради  HAARP такива наночастици?

Хората дават указания. Тези хора, най-вероятно, са малко известни,  но въпреки това съществуват. А кой заповядва на гъбичките да разпръскват спори? Или да не разпръскват?

– Нима някой може да  дава заповеди на гъбите?

– Моника Ганглиано (Monica Gagliano), еволюционен еколог от Западна Австралия, публикува забележително проучване преди няколко седмици.

Тя експериментално доказва, че мимозата може да  разпознава образи и има памет. Но това не е нещо повече от едно от тези изследвания. Има много произведения, доказващи, че растенията са разумни. И растенията не просто имат нещо, което разбираме по думата мозък – растенията са обединени в мрежа, която според редица водещи еколози е планетарен супермозък.

Това  казва още и  руснакът Вернадски. И ако това е така, тогава биосферата на планетата има съзнание, може би дори няколко съзнания. С човешкото съзнание то е несравнимо. Човек има десет милиарда неврони в главата си. Колко са невроните в биосферата –  дори не можем  да си представим. Това е супер мозък!

Докато хората мирно си седяха на палмовите дървета, те изобщо не безпокояха  този супермозък, така както вас не ви безпокоят малките хлебарки, които се въдят под тапицерията на диван в сметище. Но през 20-ти век тези хлебарки изведнъж станаха твърде активни.

Те изпомпват нефт от земята, преграждат  реките и изграждат язовири. Като бобри. Те, като индустриални скунксове, замърсиха  атмосферата с тежки елементи, замърсиха почвата и океаните. В крайна сметка биосферата започна да изпитва дискомфорт  от хората и очевидно някъде в планетарното съзнание е взето решение, че е време да се сложи край на тези хлебарки, което ще бъде направено през следващите три или четири години.

Вижте, ураганите вече  започнаха. След това ще има земетресения, те също вече започнаха. Стерилизирането на биосферата от хомосапиенс се развива по нарастваща компонента. А на хлебарките нито CERN, нито  HAARP, ще им помогне.

– Но няма ли начин да   спрем всичко това? Ако биосферата, както казвате, има съзнание, тогава е възможно да се установи контакт с нея, някак си, в крайна сметка, да се договорим с нея мирно?

-За какъв договор става дума? Разговорът ще бъде между кого и кого? Вероятно, когато тровите хлебарките  в гаража си, те ви пращат делегация от старейшини на хлебарка, за да говорят, за да разрешат всичко мирно и приятелски. Освен това съм обвързан от определени задължения и не мога  да кажа всичко на пресата.

Но мога да направя няколко намека. Например, обърнете внимание, че всички представители на световните елити се втурнаха да се борят за екологията – екологични селища  изграждат всички. Слънчеви батерии, вятърни генератори, затворен цикъл на третиране на отпадъците.

Я сега си размърдайте мозъка: Защо да строите екологично селище в Нова Зеландия, ако наблизо е Австралия, където  обогатителните комбинати са повече от кенгуру?

Помислете по-нататък в тази посока, по-специално, спомнете си износената инфраструктура на индустриалните предприятия в Европа и Съединените щати. Никой не възстановява нищо и никъде. Банките не дават пари за такива инвестиции. А във вестниците пишат, че идва война.

Четете: Това е ДЕПОПУЛАЦИЯТА, когато светът ще се нуждае от няколко нови хладилника на милиард, т.е. по-малко емисии с  инертни газове в атмосферата.

По-малко  говеждо месо – по-малко метан, по-малко коли – по-малко пластмаси и нефтохимически продукти.

С други думи, ако на планетата останат 500 милиона, максимум милиард човека,  може би ще се постигне някакъв  компромис с биосферата.

В противен случай ни чака тотален климатичен хаос и истинско  „треперене на Земята“.

Оригинал

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *