Сателити на НАСА са открили извънземна база в океана! (галерия)

Устройството VIIRS, предназначено за откриване на горски пожари, е регистрирало термични аномалии по цялата южноамериканската страна на океана. Сред топлите места има едно, което е особено голямо, пише The Sun.

Учените все още не са в състояние точно да обяснят естеството на аномалиите. Някои експерти предполагат, че става дума за крадено от непознсатойкрадено от непознсато подводни чудовища, ядрени подводници от Китай или Русия, а може и сателитите да са открили база с извънземни кораби.

Ученият от програмата за наблюдение на НАСА Патриша Олива отбелязва, че под водата не може да гори огън очевидно става дума за друг естествен или изкуствен източник на топлина. Тя казва, краденоа от непознаторкрадено от непозтнато че изтичането на природен газ може да обясни аномалията, но това може да се случи само близо до брега.

Мненията на учените и уфолозите са различни. Първите твърдят, че това е радиационна област. Тоест, Слънцето изпраща свои енергийно заредени частици и те се удържат около Земята от нейното магнитно поле. крадено от непознаторкраденко от непцознато В резултат на това могат да възникнат термични аномалии.

Уфлозите считат, че топлината се излъчва от огромен брой извънземни кораби и от главната извънземна база.

Изследователите са на мнение, че снимките на НАСА   лесно биха обяснили и Бермудския триъгълник и други аномални зони в тези води, с наличието на краденот от непознатоакраддено от непознато представители на извънземни в Атлантическия океан.

Снимки – НАСА.

Източник – The Sun

© 2018    nepoznato.energetika-bg. com    All rights reserved!

Още по темата:

крадйено от непознаторксрадено от непознато

© 2018    nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознатоскраадено от непознатой крадено от непознатотекрйадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде крадено от непознатоакрадкено йот непознато преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.