Сателити на НАСА са открили извънземна база в океана! (галерия)

Устройството VIIRS, предназначено за откриване на горски пожари, е регистрирало термични аномалии по цялата южноамериканската страна на океана. Сред топлите места има едно, което е особено голямо, пише The Sun.

Учените все още не са в състояние точно да обяснят естеството на аномалиите. Някои експерти предполагат, че става дума за подводни чудовища, ядрени подводници от Китай или Русия, а може и сателитите да са открили база с извънземни кораби.

Ученият от програмата за наблюдение на НАСА Патриша Олива отбелязва, че под водата не може да гори огън очевидно става дума за друг естествен или изкуствен източник на топлина. Тя казва, че изтичането на природен газ може да обясни аномалията, но това може да се случи само близо до брега.

Мненията на учените и уфолозите са различни. Първите твърдят, че това е радиационна област. Тоест, Слънцето изпраща свои енергийно заредени частици и те се удържат около Земята от нейното магнитно поле. В резултат на това могат да възникнат термични аномалии.

Уфлозите считат, че топлината се излъчва от огромен брой извънземни кораби и от главната извънземна база.

Изследователите са на мнение, че снимките на НАСА   лесно биха обяснили и Бермудския триъгълник и други аномални зони в тези води, с наличието на представители на извънземни в Атлантическия океан.

Снимки – НАСА.

Източник – The Sun

© 2018    nepoznato.energetika-bg. com    All rights reserved!

Още по темата:

© 2018    nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *