1999 г: Метална сфера се доближава до Международната космическа станция!

Видеоклипът по-долу е показан през 1999 г. по канала „NASA TV“, но в  момента на официалния уебсайт на агенцията е невъзможно да се намери дори споменаване на този видеоклип, а уфолозите подозират защо.

Изследователите НЛО и извънземен живот са намерили стара видеокасета с дигитализирани запис на и побързаха да го споделят с потребителите на световната мрежа.

Необичайният материал показва американския модул на Международната космическа станция, близо до която внезапно се появява мистериозен обект, подозрително приличащ на сравнително голяма метална сфера.

НЛО се вижда в рамките на няколко секунди, но а не може да бъде объркан с дефект или някакво отражение в обектива на камерата. Уфлозите са убедени, че това е апарат с извънземен произход. Канадският експерт Jeff Fraizer пише:

Явно това е кораб на „зелените човечета“, които се интересуват от дейностите на земните жители в орбита и от появата на МКС там. След това се появиха многократни доказателства, че извънземните наблюдават отблизо Международната космическа станция.

В този случай експертите на НАСА са имали достатъчно късмет да заснемат един от първите извънземни разузнавателни кораби в близост до МКС, а персоналът на Американската космическа агенция, както изглежда, не веднага го е забелязал на видеото …

Съшествува теория, че представителите на извънземните цивилизации са много заинтересовани от прогреса на човечеството в изследването на космическото пространство. Въпреки това, те не бързат да ни помагат.

Така наречената „хипотеза за зоологическата градина“, представена през 1973 г. от американския астроном Джон Бол, твърди, че свръхинтелигентните извънземни предпочитат да ни наблюдават, да не се намесват в живота ни, а контактът с тях ще се случи, когато достигнем определено ниво на развитие.

Очевидно ние все още не сме достигнали до това ниво и не е известно кога ще го достигнем. …

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Конспирации: За извънземните нашата планета е обикновен зоопарк с примитивни същества и кръстопът между световете във Вселената

Сега изследователите често засичат много случаи с появи на НЛО, които се наблюдават в различни части на света, и отбелязват, че по-рано в небето са летели много по-малко обикновени дирижабли… Continue reading „Конспирации: За извънземните нашата планета е обикновен зоопарк с примитивни същества и кръстопът между световете във Вселената“

Човешки зоопарк за извратени туристи

На Aндаманските острови – архипелаг в Индийския океан – туроператори организирали за чужденци незаконни атракции. Според Daily Mail,   туристите срещу подкупи получавали възможност да снимат представителите на джарава – примитивно… Continue reading „Човешки зоопарк за извратени туристи“

Невероятно: Бившият президент на Бразилия – Кардосо – разказа по телевизията за срещата си с НЛО! (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *