„Фатимските явления на Дева Мария“ през 1917 г. са били зрелищна постановка на извънземните? (видео)

Така наречените „Фатимски явления на Дева Мария“ или както ги наричат ​​още „Чудото на Слънцето“, са се случили на 13 октомври 1917 г. в присъствието на голяма тълпа от хора, събрани във Фатима, Португалия.

Пророчеството, направено от трите деца на овчаря, било, че на този ден Богородица (наречена Богородица от Фатима) ще се появи и ще извърши чудеса.

Официалната история от 1917 г. гласи: вестниците публикували изявления на свидетели, които казват, че са видели необичайна слънчева активност, Слънцето се появява, „танцува“ и прави необичайни движения в небето, спускайки се към Земята и излъчвайки разноцветна светлина и лъчи с различни цветове. Според тези съобщения за това шокиращо събитие очевидците твърдят, че е продължило приблизително десет минути.

Според многото очевидци, след период на дъжд, тъмните облаци се разпръснали и Слънцето се появило на небето под формата на непрозрачен въртящ се диск. Те казват, че той е бил много по-тъмен от обикновено и хвърлял цветни светлини върху пейзажа, хората и околните облаци. Казвали, че Слънцето се наклонило към Земята и след това зигзагообразно се върнало към обичайното си положение.

Но според доктора по философия Йоаким Фернандес, който изучавал това странно събитие от 13 октомври 1917 г., това било някакво физическо явление.

Има свидетелства на адвоката, д-р Алмейда Гарет, който присъствал на чудото на слънцето и Гарет казва, че   погледнал нагоре и видял сребърен обект с формата на диск.

И не само Алмейда Гарет се позовава на този дисковиден обект, много свидетели описват облак, който просто се появил от нищото и от него излязъл обект с форма на диск.

Въпреки че Чудото на Слънцето все още е заобиколено от мистерия, според Л. А. Марзули, свидетели на събитието от 1917 г. всъщност са видели облак, който се е образувал пред Слънцето и от който след това се появява НЛО, демонстрирайки невероятни маневри и светлинни ефекти, преди да изчезне.

„Феноменът на Слънцето“ от 1917 г. несъмнено е бил чудо, но остава въпросът кой е ръководил и извършил тази небесна постановка за жителите на Земята?

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Мистерията в Нигерия: Повтори ли се Фатимското „Чудо на Слънцето“ или е постановка на илюминатите (видео)

На 13 октомври голяма група поклонници се събират  в град Бенин Сити в щата Едо, в южната част на Нигерия, на около 40 км на север от река Бенин, 330… Continue reading „Мистерията в Нигерия: Повтори ли се Фатимското „Чудо на Слънцето“ или е постановка на илюминатите (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *