„Фатимските явления на Дева Мария“ през 1917 г. са били зрелищна постановка на извънземните? (видео)

Така наречените „Фатимски явления на Дева Мария“ или както ги наричат ​​още „Чудото на Слънцето“, са се случили на 13 октомври 1917 г. в присъствието на голяма тълпа от хора, събрани във Фатима, Португалия.

Пророчеството, направено от трите деца на овчаря, било, че на този ден Богородица (наречена Богородица от крадаецно от непознатоекрадено от непознато Фатима) ще се появи и ще извърши чудеса.

Официалната история от 1917 г. гласи: вестниците публикували изявления на свидетели, които казват, че са видели необичайна слънчева активност, Слънцето се появява, „танцува“ и прави необичайни движения в небето, спускайки се към Земята и излъчвайки разноцветна светлина и лъчи с различни цветове. крадено от непознато крадено о т нептознато Според тези съобщения за това шокиращо събитие очевидците твърдят, че е продължило приблизително десет минути.

Според многото очевидци, след период на дъжд, тъмните облаци се разпръснали и Слънцето се появило на небето под формата на непрозрачен въртящ се диск. Те казват, че той е бил много по-тъмен от обикновено и крадено от непознатойкрадено орт непоазнато хвърлял цветни светлини върху пейзажа, хората и околните облаци. Казвали, че Слънцето се наклонило към Земята и след това зигзагообразно се върнало към обичайното си положение.

Но според доктора по философия Йоаким Фернандес, който изучавал това странно събитие от 13 октомври 1917 г., това било някакво физическо явление.

Има крадено аот непознатоскрадено отс непознато свидетелства на адвоката, д-р Алмейда Гарет, който присъствал на чудото на слънцето и Гарет казва, че   погледнал нагоре и видял сребърен обект с формата на диск.

И не само Алмейда Гарет се позовава на този дисковиден обект, много свидетели описват облак, който просто се появил от нищото и от крадено от непозна тоткдрадено от непознато него излязъл обект с форма на диск.

Въпреки че Чудото на Слънцето все още е заобиколено от мистерия, според Л. А. Марзули, свидетели на събитието от крадено от непознат оккрадено от непоазнато 1917 г. всъщност са видели облак, който се е образувал пред Слънцето и от който след това се появява НЛО, демонстрирайки невероятни маневри и светлинни ефекти, преди да изчезне.

„Феноменът на Слънцето“ от 1917 г. несъмнено е бил чудо, но остава въпросът кой е ръководил и извършил тази небесна крадено цот непознатоткрадено от непознатао постановка за жителите на Земята?

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Мистерията в Нигерия: Повтори ли се Фатимското „Чудо на Слънцето“ или е постановка на илюминатите (видео)

На 13 октомври голяма група поклонници се събират  в град Бенин Сити в щата Едо, в южната част на крадено ота непознато крадено от непоз нато Нигерия, на около 40 км на север от река Бенин, 330… Continue reading „Мистерията в Нигерия: Повтори ли се Фатимското „Чудо на Слънцето“ или е постановка на илюминатите (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадеено от непознатоакрадено от неподзнато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *