Изгаряйки Австралия, извънземните могат да променят климата на планетата? (видео)

От октомври миналата година целият свят наблюдава огнената стихия в Австралия, която буквално изгаря този континент. Човешките жертви са  десетки, но австралийските животни умират с милиони.

И въпреки че за кенгуруто и коалите също е жалко, учените се опасяват, че безпрецедентните пожари в Австралия биха могли да окажат катастрофално въздействие върху цялото човечество. Според НАСА, след огъня в небето се издигат аерозоли от сажди, прах, други горивни продукти (в които какво ли ням) и създават гигантски облаци в небето, които започват да се разпространяват по целия свят. И тези облаци:

лошо пропускат светлина, което само по себе си е катастрофа за планетата;
зле влияят върху здравето на всички живи същества, включително на хората;
променят климата на Земята, тъй като присъствието на множество специфични частици в атмосферата влияе върху процесите на образуването на дъжд, ветрове и т.н.

Никой от учените все още не е изчислил нито на компютър, нито дори на калкулатор до какво водят подобни климатични „изненади“, но ако се съди по снимките от космоса, лилавите петна са огромни и влиянието им върху климата на планетата също е огромно.

Междувременно един от независимите изследователи, Michael Snyder, заостря вниманието на учените върху това, че освен австралийските пожари, днес на Земята има много активни вулкани, а наскоро започнаха да изригват поне още три. И ако експертите от НАСА отдавна са изчислили степента на въздействие върху атмосферата на чудовищни ​​вулкани като Кракатау или Тоба, малките дори не се вземат предвид, но тридесет от тях изхвърлят същото количество пепел и аерозоли в небето като супервулкан. Тогава, подчертава Michael Snyder, дори и за неспециалист е ясно, че при събуждането на още няколко големи огнедишащи чудовища, плюс австралийска катастрофа – ни очаква вулканична зима …

Жител на австралийския щат Куинсланд с ник в интернет 1Angrylightbulb, от своя страна обръща внимание на натрупването на странни облаци на 14 януари в района на град Маунт Айза. Той внезапно открил, че метеорологичният радар показва нещо странно на това място – артефакт с диаметър 700 километра. Трудно е да се предположи, че това е някакъв огромен извънземен кораб близо до земната повърхност, но може би това е просто силово поле от апарат с много по-малки размери. И като потвърждение за това, мистериозни мълнии веднага започнаха да се бият по същото място.

Куинсланд и изобщо Австралия е аномална зона, пише 1Angrylightbulb, над която непрекъснато летят НЛО, или в небето възникват не по-малко странни аномалии под формата на странни облаци, сияния и други мистерии. А над град Маунт Айза от 1952 г. периодично се появява нещо подобно на днешния артефакт, само малко че по-малко и с различен цвят.

Последният НЛО под формата на бяло кълбо беше заснет над австралийския град Пърт в края на миналата година (вижте видеото по-долу). А нещо подобно се забелязва на много места в света, например, често в САЩ. Американските медии почти винаги ги определят като дронове. Между другото, нека да добавим, че през последните три години НЛО не само се виждат често, а буквално сноват над Земята.

В светлината на всичко казано, се очертава доста тъжна ситуация. Или извънземните са се активизирали поради влошаването на природната ситуация на нашата планета, или самите те създават такава ситуация, подготвяйки ни „вулканична зима“. Трудно е да повярваме в последното, но … как да разберем кои са извънземните и какви са плановете им за нас? ..

по материали на Esoreiter

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: Антарктида и Австралия са свързани с подводни тунели! (видео)

Виртуалните археолози правят все  нови и нови шокиращи открития. Сега се прослави и Нил Евънс, известен с канала си на YouTube – Disclose Screen. Този неуморим изследовател се е натъкнал… Continue reading „Конспирации: Антарктида и Австралия са свързани с подводни тунели! (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *