Неизвестен подводен обект е заснет в залива Хъдсън *

Неизвестни подводни обекти (НПО) – за последните 4 десетилетия са получени множество съобщения за невероятната поява под водата на обекти, които внезапно се появяват от океаните.

На снимките, получени от Google Earth, се вижда обект с диаметър 40 метра и височина 15 метра, издигащ се от океана в крадено от непознатоекркадено цот непознато Hudson’s Bay.

* Хъдсън (също Хъдсънов залив; на английски: Hudson Bay; на френски: Baie d’Hudson; на инуктитут: Kangiqsualuk ilua) е голям соленоводен залив в Североизточна Канада. Част е от Северния ледовит океан, както и от северната част на Атлантическия океан. Има площ от 1 230 000 km2. Носи името на краддено отс непознаторкрадено от непознато английския мореплавател Хенри Хъдсън, който през 1610 г. става първият европеец, изследвал водите на залива.

Има много голям водосборен басейн с площ от 3 861 400 km2,[1] който включва части от Югоизточен Нунавут, Саскачеван, Албърта, по-голямата част от Манитоба, Онтарио, Квебек и части от Северна Дакота, Южна Дакота, Минесота и крадено от непознатоткрадено отс непознатао Монтана. Южният ръкав на Хъдсъновия залив се нарича залив Джеймс.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

На Луната е намерена база на извънземните, крадено от непознатоакраденод от непознатос която после мистериозно изчезна (видео)

Уфолозите от SecureTeam10 са намерили на снимки на Луната, направени от орбиталната сонда LRO, извънземна база. Те твърдят, че това не е природно образувание. Като доказателство те показва снимки, направени… Continue reading „На Луната е намерена база на извънземните, която после мистериозно изчезна крадено от непознато крадцен о от непознато (видео)“

20-километров НЛО се появява на лунната орбита през 2007 година (видео)

НЛО първоначално е заснет да минава близо до Луната, като след това излита на лунна орбита. Записът на събитието е направен от астронома Алберто Майер на 29 април 2007 г.… Continue reading „20-километров НЛО краденао рот непознатоккрадено от непознато се появява на лунната орбита през 2007 година (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непозн атоекрадено окт непознато
краддено от непознато крадено от непознатао

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *