Неизвестен подводен обект е заснет в залива Хъдсън *

Неизвестни подводни обекти (НПО) – за последните 4 десетилетия са получени множество съобщения за невероятната поява под водата на обекти, които внезапно се появяват от океаните.

На снимките, получени от Google Earth, се вижда обект с диаметър 40 метра и височина 15 метра, издигащ се от океана в Hudson’s Bay.

* Хъдсън (също Хъдсънов залив; на английски: Hudson Bay; на френски: Baie d’Hudson; на инуктитут: Kangiqsualuk ilua) е голям соленоводен залив в Североизточна Канада. Част е от Северния ледовит океан, както и от северната част на Атлантическия океан. Има площ от 1 230 000 km2. Носи името на английския мореплавател Хенри Хъдсън, който през 1610 г. става първият европеец, изследвал водите на залива.

Има много голям водосборен басейн с площ от 3 861 400 km2,[1] който включва части от Югоизточен Нунавут, Саскачеван, Албърта, по-голямата част от Манитоба, Онтарио, Квебек и части от Северна Дакота, Южна Дакота, Минесота и Монтана. Южният ръкав на Хъдсъновия залив се нарича залив Джеймс.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

На Луната е намерена база на извънземните, която после мистериозно изчезна (видео)

Уфолозите от SecureTeam10 са намерили на снимки на Луната, направени от орбиталната сонда LRO, извънземна база. Те твърдят, че това не е природно образувание. Като доказателство те показва снимки, направени… Continue reading „На Луната е намерена база на извънземните, която после мистериозно изчезна (видео)“

20-километров НЛО се появява на лунната орбита през 2007 година (видео)

НЛО първоначално е заснет да минава близо до Луната, като след това излита на лунна орбита. Записът на събитието е направен от астронома Алберто Майер на 29 април 2007 г.… Continue reading „20-километров НЛО се появява на лунната орбита през 2007 година (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *