Бил Гейтс си купи убежище от пандемията за 43 милиона долара

Известните милиардери Бил и Мелинда Гейтс си купиха недвижим имот в Южна Калифорния (САЩ), в Сан Диего, за безпрецедентната сума от 43 милиона долара, съобщава Daily Mail, позовавайки се на свои източници.

В края на март 2020 г. двойката е закупила имение с шест спални, джакузи за 10 човека и басейн с гледка към океана, точно когато се разрази разпространението на коронавируса. Бившият собственик на къщата е вдовицата на тексаския милиардер Т. Буун Пикенс – Мадлен Пикенс.

Според The ​​Wall Street Journal имението е продадено за рекордна сума за окръга. Общата му площ е приблизително 539 квадратни метра. То може да послужи като идеално убежище в периода на самоизолация.

Бил и Мелинда Гейтс също така са основатели на благотворителна фондация, която е отделила значителни средства за разработване на ваксина срещу COVID-19. Към днешна дата фондът е отпуснал 250 милиона долара за тези цели.

По-рано милиардерът реши да се спаси от коронавируса в бункера си в Нова Зеландия, но не можа да го отвори поради сложната система за сигурност. Бизнесменът трябваше да се обади на изпълнителя, за да реши проблема с достъпа в убежището.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Тръмп vs Бил Гейтс! Шах и мат!

Американската администрация, в лицето на хирурга генерал Дж. Адамс, заяви, че се отказва от модела на СЗО и ще започне работа над фактите, които доказват, че мерките на Гейтс и… Continue reading „Тръмп vs Бил Гейтс! Шах и мат!“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *