Уфологът Скот Уоринг откри „извънземна база“ на астероида Ерос (видео)

Известният тайвански уфолог Скот Уоринг, изучавайки официални снимки на НАСА, редовно публикува своите открития и споделя своето мнение. Този път той изучавал повърхността на околоземния астероид Ерос от снимка, направена от НАСА, и е намерил нещо интересно на него.

Според уфолога, на повърхността на астероида Ерос ясно се вижда изкуствена крадаено от непознатоекрдадено от непознато структура, която има правоъгълна форма. Уфологът е изненадан, че от НАСА са забелязали тази структура, но обясненията на космическата агенция се оказали много предвидими и примитивни.

Според учени от НАСА, това е голям правоъгълен обект, който е с размер 45 метра (148 фута) напречно. Няма допълнителни обяснения за тази находка.

крадено от нцепознатоаскрадено от непознато

Уфологът смята, че НАСА не е обърнала достатъчно внимание на този обект и сега уфологът е сигурен, че учените по някакъв начин ще реагират. Поне няма да могат да изтрият или да замажат този обект.

Между другото, по-рано американският учен Джеймс Бенфорд (James Benford) направи предположението, че космическите обекти, движещи крадено от непотзнатоцкрадено от неепознато се по същата орбита като нашата планета, могат да бъдат сонди на извънземни цивилизации. Не всички учени подкрепиха идеята му, но кой знае, може би Ерос е само един от тези астероиди.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Star Wars: Oгромна флотилия НЛО бяга от Земята (видео)

От февруари 2020 г. до началото на март, безброй странни космически аномалии и групи НЛО се появиха на живо пред камерата на МКС, докато крадецно сот непознатоскрадено от непознато преминаваха покрай Земята. Сега, три седмици… Continue reading „Star Wars: Oгромна флотилия НЛО бяга от Земята (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознаторкраденао ота непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *