Група ярки НЛО са заснети над Тексас (видео)

Група ярки неидентифицирани летящи обекти (НЛО), групирани в триъгълник, са забелязани над Тексас.

Уфолозите съобщават, че през последните няколко месеца наблюденията на НЛО в небето над Съединените щати са станали по-чести. От време на време в мрежата се появяват нови видеоклипове се тези мистериозни обекти.

От началото на годината това е третият случай на наблюдения на НЛО в небето над Тексас, като много от видеоклиповете показват точно тази триъгълна конструкция на неидентифицирани летящи обекти.

Преди няколко дни бе публикувано видео от град Томбал, на което се вижда впечатляващо зрелище – ярките НЛО започват да се движат и да се групират в триъгълник.

НЛО за момент изчезват от гледката и след това се появяват отново. Зад кадър се чуват развълнуваните гласове на очевидците.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Деца от британско училище се сблъскват с НЛО преди 40 години

Изминаха 40 години, откакто група  10-годишни ученици от английското село  Броуд Хейвен, играейки  на детска площадка, забелязват НЛО. Това събитие се превръща в най-мащабното,  сред вълната от инциденти, които се… Continue reading „Деца от британско училище се сблъскват с НЛО преди 40 години“

Група от шест НЛО прелетя над Колумбия (видео)

Шест ярки НЛО са наблюдавали очевидци в небето над Колумбия. Те извършвали различни маневри, а след това изведнъж изчезнали. Експертите смятат, че подобни  обекти са от тези неидентифицирани летящи обекти,… Continue reading „Група от шест НЛО прелетя над Колумбия (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *