„Бащата“ на израелската астронавтика: САЩ и Израел отдавна са в контакт с извънземни от „Галактическата федерация“

Хаим Ешед – израелски военен лидер, бригаден генерал от израелските отбранителни сили, директор на израелската военна космическа програма, професор, направи изявление, че ръководителите на световните правителства отдавна знаят за съществуването на извънземни и тяхното присъствие на Земята.

Но  още от първия контакт е било сключено споразумение за неразкриване на информация за присъствието на извънземни на Земята. Извънземните аргументирали решението си с мотива, че хората не са готови за това.

Извънземните се договориха с правителството на САЩ да мълчат за експериментите, които провеждат на Земята, както и за тайната си база на Марс, а човечеството не е готово да ги приеме.

Извънземните са помолени да не обявяват, че са тук, защото човечеството все още не е готово “, обясни Хаим Ешед в интервю за израелския вестник Йедиот Ахаронот, цитиран от jewishpress.com.

„Тръмп беше на път да разкрие съществуването на извънземни, но извънземните в Галактическата федерация помолиха„ Чакай, нека хората първо се успокоят “.

Те не искат да създават масова истерия. Искат първо да ни направят разумни и разбиращи. За тази цел извънземните се споразумяха да запазят действията си в тайна.

Те чакаха и чакат човечеството да се развие и да достигне етапа, когато като цяло то започва да разбира какво са космическите и космическите кораби.

Има споразумение между правителството на САЩ и извънземните. Те подписаха договор с нас за провеждане на експерименти тук. Те също изследват и се опитват да разберат структурата на Вселената и искат ние да им бъдем помощници.

В недрата на Марс има подземна база, където са разположени представители на извънземни, както и нашите американски астронавти.

Ако бях казал това, което казвам днес, преди пет години, щях да бъда хоспитализиран. Навсякъде, където отидох с това изявление в академичните среди, ми казваха: „Този човек е луд“.

Днес всичко е различно. Няма какво да губя. Получих степени и награди и съм уважаван в чуждестранни университети, където също се наблюдава тази тенденция. „

Хаим Ешед (Ашкенази) е роден през 1933 г. в Турция. Той емигрира в Ерец Йозраел с родителите си на една година. Израснал в южната част на Тел Авив.

Завършил е бакалавърска степен по електронно инженерство от Technion, Хайфа, магистърска степен по оперативни изследвания и докторска степен по машиностроене и космическа техника.

Той е квалифициран като военен пилот.

Завършва военната си служба с чин бригаден генерал.

След като напуска армията, той става професор в Института за космически изследвания в Технион.

От 1981 до септември 2011 г. – ръководител на космическата администрация в Министерството на отбраната. Притежава неофициалната титла „бащата на израелското военно пространство“.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *