Мистериозни радиосигнали излъчва спътник на Юпитер

Странен радиосигнал е уловен от междупланетната станция Юнона от един от спътниците на Юпитер – Ганимед. Това се съобщава от представителството на НАСА, намиращо се в Юта.

Съобщава се, че сигналът е бил записан от междупланетна станция в момента, когато е преминавала над полярната област на Юпитер. В този момент краден о аот непознатоккрадено от непознато линиите на магнитното поле на най-голямата планета в Слънчевата система се свързват със спътника Ганимед.

Учените наричат ​​такъв радиосигнал декаметрово излъчване. Експертите не вярват, че записаните радиосигнали могат да бъдат изпращани от представители на извънземни цивилизации.

Такива сигнали вече са проучени от астрономите, затова те смятат, че се провокират от краденое от непозкнатоцкрадено от непознато трептящи електрони и тези трептения са много по-бавни от тяхното въртене и следователно частиците усилват радиовълните. В този случай електроните често провокират появата на сияния в ултравиолетовия спектър.

крадено от непознатойкрадено от нерпознат о

Именно този феномен е регистриран от оборудването на междупланетната станция. В същото време учените от НАСА не изключват съществуването на извънземен живот, който рано и късно ще се разкрие, като изпрати сигнал към Земята.

по материали на esoreiter

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във крадено от непозтнатоацкрадено от непознато фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краденко от непознатоткрадено тот непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *