Огромен НЛО влетя в мексиканския вулкан Попокатепетъл (видео)

Известният уфолог Скот Уоринг сподели с читателите на своя блог необичайно видео, на което се вижда приближаването на НЛО към активния вулкан Попокатепетъл (Мексико).

Изследователят казва, че докато наблюдавал камерата, която фиксира всички промени близо до вулкана Попокатепетъл, той забелязал мистериозен обект с форма на диск, който влиза във вулкана.

Според уфолога в момента на приближаване към планината обектът е пред вулканичния облак, а не зад него, което потвърждава версията за НЛО, влизащ в гърлото на вулкана. Ако беше друг обект, например самолет, той щеше да изчезне зад облаците, продължава Уоринг.

Изследователят също така заключава, че обектът е дълъг приблизително 30 метра. Той също така обръща внимание на факта, че НЛО влита във вулкана само в момента на неговата активно и нито един екипаж на самолета не би посмял да лети през димна завеса.

Въз основа на гореизложеното, уфологът заключава, че там може да се намира извънземна база на дълбочина 5-7 километра и тя е вече на няколко хиляди години.

esoreiter

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *