Марсианска аномалия: Бял тригълен обект (видео)

Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг сподели още една мистериозна находка с читателите на своя блог. Разглеждайки снимка на повърхността на Марс, той е открил огромен бял триъгълник на склона на марсиански хълм.

Уфологът е сигурен, че това не може да бъде обикновен камък, тъй като подобни структури все още не са намирани на снимки на марсианската повърхност.

Тогава какво е? Уоринг счита, че това е врата, зад която се крие вход към подземната структура. Вратата блокира проникването на нагрят въздух във вътрешността на съоръжението. Недалеч от триъгълната структура уфологът видял квадратен отвор, който може да е прозорец.

Някои уфолози и други независими изследователи по-рано предполагаха, че на Марс съществува живот, но поради планетарен катаклизъм, настъпил в древността, той е бил принуден да се премести дълбоко под земята.

Говорейки за съществуването на живот, Скот Уоринг се опитва да намери потвърждение на тази хипотеза, като внимателно изучава изображенията на марсианската повърхност. Някои от неговите предположения изглеждат меко казано раздути, но някои наистина заслужават внимание.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *