Древни руини отново са открити на Марс (видео)

Виртуалният археолог Джийн Уорд е открил древни руини на фотографии на повърхността на Марс в областта Melas Mensa, които се състоят от огромни каменни блокове.

Според изследователя цялата структура е дълга 40 метра и широка 20 метра. Изглежда така, сякаш има дупки в нея – вход или прозорци.

Останалите структури, открити на Марс в Нили Фос, са много сходни по структура с руините в Melas Mensa. По тях също има дупки. До една от сградите се вижда пирамидална структура, а около нея са разпръснати мегалитни блокове,  наблизо се вижда артефакт във формата на диск.

Структурите, открити от Уорд, могат да са убедителни доказателства, че някога на Марс е имало живот. Откритите сгради изглеждат така, сякаш са преживели някаква сериозна катастрофа в древността.

Уфологът не изключва, че това може да бъде следствие от използването на ядрени оръжия на планетата, които са унищожили марсианската цивилизация. Някои изследователи обаче смятат, че марсианците са все още живи и са навлезли дълбоко под повърхността на планетата – в подземни градове.

По-рано писахме за подобна марсианска находка, направена от виртуалния археолог Скот Уоринг. Откритите от него обекти се различават от тези, открити от Уорд, но и в двата случая изследователите говорят за наличието на пирамидални строежи.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *