Илон Мъск: Египетските пирамиди са построени от извънземни

Илон Мъск обича да изненадва хората. Наскоро той неочаквано обяви, че пирамидите в Египет са построени от извънземни. Това предизвика вълна от възмущение, а освен това самият милиардер бе поканен в страната, за да се запознае с нейната история.

Не е известно какво е подтикнало милиардера към подобни откровения, но думите му не останаха незабелязани.

След известно време министърът на международното сътрудничество на Египет Рания ал Машат се обърна към Мъск с покана да посети страната за да се убеди, че това национално наследство е създадено от обикновените хора.

Малко по-късно Мъск пусна още един пост с линк към статия от BBC, която дава изчерпателна история за строежа на пирамидите и живота на тези, които са издигнали тези структури.

Въпреки това обществените личности в Египет вече реагираха на изявленията на Мъск. Археологът Захи Хавас разказа за гробовете на строителите на пирамиди, които е намерил. Според него това напълно развенчава теорията за висшите сили и извънземните, които са долетели от космоса.

Все още не е ясно дали Мъск ще приеме предложението да посети египетските пирамиди.

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Илон Мъск разказа какъв въпрос би искал да зададе на създателя на симулацията, в която живеем

Ръководителят на Tesla и SpaceX Илон Мъск, разказа в интервю за изследователя в Масачузетския технологичен институт Лекс Фридман, че първият му въпрос за свръхнапредналия изкуствен интелект ще бъде свързан със… Continue reading „Илон Мъск разказа какъв въпрос би искал да зададе на създателя на симулацията, в която живеем“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *