Кога ще има силни магнитни бури през август

През август човечеството ще изпита няколко силни магнитни бури наведнъж, които ще засегнат метеозависимите хора.

Буквално в средата на месеца ще се случи първото увеличение на слънчевата активност, така че трябва да започнете подготовката за предстоящото събитие още днес, съобщава APnews.

Увеличение на слънчевата активност трябва да се очаква в края на лятото. Първата магнитна буря ще настъпи на 2-3 август. Най-вече тя ще засегне тези хора, които имат проблеми със сърцето или кръвоносните съдове. Тя няма да бъде твърде силна, така че практически няма да засегне другите хора.

Експертите предупреждават, че на 10 август може да се разрази доста силна буря. По това време слънчевата активност ще бъде средна и слънчевата активност ще засегне абсолютно всички метеорологични хора.

На 13-14 август активността нас Слънцето леко ще намалее, така че самочувствието ще стане много по-добро. През това време си струва да се подготвим за следващата магнитна буря, която се очаква да е от 16 до 20 август. През това време могат да се появят силни главоболия, промени в настроението, болки в ставите и други неприятни симптоми.

Магнитна буря със средна сила може да настъпи на 29 август, така че на този ден е най-добре да си починете и да се откажете от физически или емоционални натоварвания.

За да облекчите състоянието си в тези предстоящи събития, си струва да се откажете от лошите навици, да прегледате диетата си и винаги да имате под ръка лекарства за някои заболявания. Ако здравословното ви състояние се влоши много, тогава е по-добре да се обадите на своя личен лекар.

 

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *