Отвличания на хора от НЛО в Австралия – I

Първата част от архива e с данни за отвличания на хора от извънземни същества, които са станали в Австралия.

Мелбърн, жена и нейният 6 -годишен син

През април 1991 г. жена от Мелбърн и нейният син разказаха за поредица от събития, които са се случили с тях.

Шестгодишният й син разказа, че пет-шест малки човечета влезли в спалнята му и го осветили с „фенерче“. Чувствал се парализиран и по това време малките човечета телепатично му казали, че няма да му навредят, но го прегледали и напъхали нещо в носа му. Той ги описва, че имат сива кожа, големи глави и големи черни очи.

Жената си спомня епизод, когато през нощта нещо се опитало да я измъкне физически от леглото. Тя си припомня и епизод на седемгодишна възраст, който погрешно взела за сън, когато трима „елфи“ влязоха в стаята й и я отвлекли.

През 1991 г. тя се подлага на процедура за регресивна хипноза, която показва следното.

1. Когато е на седем години шест същества влизат в спалнята й и я завеждат в една стая. След като я прегледали, те напъхали нещо в носа й. Казаха й, че е избрана за някаква задача, която все още не й е разкрита. Не чувствала, че ще й навредят. Върнала се у дома и легнала в леглото си. Когато се събудила, си помислила, че това е сън.

2. На тридесет и шест години, през 1991 г., съществата отново влизат в спалнята й и се опитват да я отвлекат, но тя отказала. Малко след това, докато тя лежеше в леглото със съпруга си, три малки същества се върнали. Те надраскали и нея, и съпруга й със сребърен „нож“, като й казали, че това е последният път .

В един момент съществата й казали, че трябва да разпространява знания, когато е готова. Казали й също, че устройство в носа й трябвало да я проследи. По -късно тя напуснала Мелбърн и се преместила извън града.

Отвличания на хора от НЛО в Австралия: Нов Южен Уелс, 63-годишна жена по време на отвличането

Жената си спомня за едно отвличане на 63 -годишна възраст. Тя лежала в леглото в къщата си, разположена в селото, когато изведнъж се появило някакво същество. За миг тя се оказала в голяма синя стая. Ярка светлина сякаш прониквала през тавана. Атмосферата и гравитацията изглеждали земни. Не усетила необичайни миризми.

Виждали се четири същества. Според описанието височината им била 180 см. Всеки от тях имал малка овална глава и умен поглед. Очите им били с форма на бадем, стеснени към края. Те имали малка уста, тънки устни и малък нос. Кожата била бледа, перлена и мека на допир. Тя забеляза;а четири дълги тънки пръста по ръцете им, но не знаела дали имат палец или не. Малките им крачета били обути с „ботуши“. Било облечени в синьо-сиви гащеризони, нямали ципове или отличителни знаци. Движели се много грациозно, по -скоро сякаш се плъзгали.

Тя лежала на прозрачна, подобна на стъклена маса, не чувствайки нито студ, нито топлина. Тя видяла, че има общо три маси в тази стая. Съществото я разглеждало с помощта на тънки фенери, подобни на молив, с крушка в единия край. С тях докосвали различни части на тялото й.

Двете същества общували с нея телепатично. Те й казали, че не й желаят лошо, и казали, че ще я видят отново. Тя не си спомня да е излизала от стаята, но след това се озовала отново в леглото си.

Отвличания на хора от НЛО в Австралия: Казино – град в Нов Южен Уелс, 16 март 1996 г., 21.00 часа, 2 мъже и 2 жени. Семейство Лонгли

Четиричленно семейство пътували с кола и забелязали светлини в небето, а след това се прибрали у дома по -късно, отколкото трябвало. На следващия ден и четиримата страдали от симптоми, подобни на настинка, като г-жа имала болка в левия яйчник, гърлото и вагинално кървене.

След като се свързали със специалист, под хипноза те си спомнили как извънземните ги изкарали от колата. Скот си припомня, че бил гол на маса, където се извършвал медицинският преглед. Видял същества с височина 2-2,3 м с набръчкани лица и дълги шии. Те общували с него телепатично. Стаята, в която се намирала масата, имала прозорци, от които той виждал високи сгради. Изведнъж се върнал в колата си.

Спомените на Уенди са „неясни и замъглени“ в сравнение със спомените на Скот. Тя си спомня, че също е била на маса, а около нея имало 8-10 фигури. Тя не помни никакъв физически преглед или комуникация между нея и създанията.

Другата двойка отказа да използва регресивна хипноза и спомените им не са известни.

Следва.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *