Луната е творение на извънземен разум

Статия с такива изводи е публикувана в известното съветско списание „СПУТНИК“ от учени от Академията на науките на СССР – Михаил Васин и Александър Щербаков в средата на 70 -те години

Тази научна статия се цитира доста често в различни медии, но само с цитати и избирателно, което по никакъв начин не допринася за пълно разбиране на това, за което пишат съветските учени.

Освен това, когато споменават тази статия, те бъркат датата, пишат за 60 -те години, вместо за 70 -те.

Трудно е да се намери пълната статия, но я има:

Въпреки че хората отдавна са започнали да се питат дали „каналите“ на Марс са създадени от космически инженери, по някаква странна причина не им е хрумнало да гледат със същите очи характеристиките на лунния пейзаж, разположен много по -близо.

И всички аргументи за възможността за съществуване на разумен живот на други небесни тела се свеждат до факта, че други цивилизации задължително трябва да живеят на повърхността на планетата и не може да става въпрос за вътрешни помещения като местообитание.

Изоставяйки традиционните пътища на „здравия разум“, ние се потопихме в това, което на пръв поглед може да изглежда като неудържима и безотговорна фантазия.

Но колкото по -подробно изучаваме цялата информация, събрана от човека за Луната, толкова повече сме убедени, че няма нито един факт, който да изключи нашето предположение.

Нещо повече, много неща, които досега са се считали за лунни загадки, могат да бъдат обяснени в светлината на тази нова хипотеза.

Луната е творение на извънземен ум, образ №2

ИЗКУСТВЕН СПЪТНИК НА ЗЕМЯТА?

Произходът на Луната е един от най -трудните проблеми в космогонията. Досега са обсъждани главно три хипотези.

Следва.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *