Луната е творение на извънземен разум

Статия с такива изводи е публикувана в известното съветско списание „СПУТНИК“ от учени от Академията на науките на СССР – Михаил Васин и Александър Щербаков в средата на 70 -те години

Тази научна статия се цитира доста често в различни медии, но само с цитати и избирателно, което по никакъв начин не допринася за пълно разбиране на това, за което пишат съветските учени.

Освен това, когато споменават тази статия, те бъркат датата, пишат за 60 -те години, вместо за 70 -те.

Трудно е да се намери пълната статия, но я има:

Въпреки че хората отдавна са започнали да се питат дали „каналите“ на Марс са създадени от космически инженери, по някаква странна причина не им е хрумнало да гледат със същите очи характеристиките на лунния пейзаж, разположен много по -близо.

И всички аргументи за възможността за съществуване на разумен живот на други небесни тела се свеждат до факта, че други цивилизации задължително трябва да живеят на повърхността на планетата и не може да става въпрос за вътрешни помещения като местообитание.

Изоставяйки традиционните пътища на „здравия разум“, ние се потопихме в това, което на пръв поглед може да изглежда като неудържима и безотговорна фантазия.

Но колкото по -подробно изучаваме цялата информация, събрана от човека за Луната, толкова повече сме убедени, че няма нито един факт, който да изключи нашето предположение.

!-- Composite Start -->

Нещо повече, много неща, които досега са се считали за лунни загадки, могат да бъдат обяснени в светлината на тази нова хипотеза.

Луната е творение на извънземен ум, образ №2

ИЗКУСТВЕН СПЪТНИК НА ЗЕМЯТА?

Произходът на Луната е един от най -трудните проблеми в космогонията. Досега са обсъждани главно три хипотези.

Следва.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *