Илон Мъск потвърди съществуването на НЛО на Земята?

След като изпълнителният директор на SpaceX Илон Мъск написа в туитър за съществуването на извънземни кораби, разгорещени дискусии обхванаха социалните медии.

Съвсем наскоро Tesla пусна десетата версия на своята софтуерна функция Full Self-Driving (FSD), добавка, която позволява на самоуправляващите се автомобили да управляват част от пътуването. Функцията обаче може да има друга странна скрита способност, както Илон Мъск написа в туитър тази седмица.

„FSD 10 прогнозира височината на видео пикселите директно, без да се налага да класифицира групи пиксели по обекти“, пише Мъск в профила си в Twitter. „По принцип, дори ако НЛО излезе на пътя точно пред вас, все пак ще избегнете отломките. Все още трябва да се свърши работа за фина настройка на чувствителността. „

После вероятно изпълнителният директор на SpaceX се е замислил над написаното и побърза да направи някои забележки към посланието си. Но това се оказа не по -малко загадъчно, тъй като предизвика буря от въпроси в Twitter.

Някои от неговите последователи поискаха да знаят дали SpaceX има доказателства за извънземни цивилизации и дали Мъск планира да разкрие тази информация. Мъск не дава ясен отговор.

Мъск периодично прави препратки към НЛО в своите съобщения и след това подкрепя идеята за тяхното съществуване, след което напълно опровергава това. Така например през март 2021 г. ръководителят на Tesla публикува няколко графики, които той нарече най -силният аргумент срещу съществуването на извънземни.

Въпреки че камерите имат експоненциално увеличение на разделителната способност от 19 -ти век насам, изображенията на НЛО остават толкова размити, както винаги. С други думи, повечето от видеоклиповете, получени от очевидци, могат да бъдат приписани на фалшификати или на дефекти при снимане.

Тази година Мъск също така каза, че ако извънземните съществуват, те са на други планети и най -вероятно вече като „мъртви цивилизации“.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *