Едгар Мичъл: Извънземните няма да допуснат ядрена война

В Wikileaks се появи таен имейл от астронавта Едгар Мичъл (астронавт, който е бил на Луната) до Джон Подеста (съветник на президента Обама).

Извънземният разум и космическа война са основните теми на съобщенията, които са изпратени на 18 август 2015 г.

Помислете само за това – един много авторитетен американски астронавт и съветник на президента на САЩ по Skype и в имейлите обсъждат … много рутинно обсъждат – извънземна цивилизация от „съседната Вселена“.

Едгар Мичъл пише (ETI – Извънземна цивилизация):

Не забравяйте, че нашите ненасилствени ETI от съседната Вселена ни помогнаха да донесем енергия от нулевата точка на Земята.

Това означава, че има знание. И единият и другият знаят за какво говорят и говорят за това – всекидневно. За това, че е установен контакт с извънземна цивилизация и е сключено определено споразумение, включващо доставката на „енергийна технология от нулева точка“ на Земята.

Те няма да толерират никаква форма на военно насилие на Земята или в космоса“, напомня Мичъл в имейл до Джон Подеста (Съветникът на Обама Джон Подеста: Държим Америка в неведение за НЛО (видео)), бивш мениджър на кампанията на Хилари Клинтън и бивш съветник на президента Обама.

Срещнах се с приятелката от детството на президента Обама от Хонолулу, посланика на САЩ Памела Хамамото на 4 юли в мисията на САЩ в Женева, когато успях накратко да й разкажа за енергията от нулевата точка“, пише астронавтът в друго писмо, изпратено същия ден.

Той отбелязва, че тази информация е била споделена с него от колегата му Карол Розин, която няколко години е работила в тясно сътрудничество с ракетния учен Вернер фон Браун.

Мичъл казва още, че той и колегата му Тери Мансфийлд са искали да информират Подеста за информацията, която Ватикана има за извънземните.

„Моят колега католик Тери Мансфийлд също ще бъде там, за да ни информира за осведомеността на Ватикана за ETI“, пише той.

Подеста каза по -рано, че „е дошъл моментът да се направят сериозни изследвания за това какво има там“. Той иска всички американски разследвания на НЛО да бъдат публикувани. „Трябва да направим това, защото американският народ може да се справи с истината“, каза той.

Мичъл, който беше част от мисията Аполо 14, по-рано каза, че мирните извънземни на Земята са предотвратили ядрена война между САЩ и Русия. Според астронавта те са използвали своите НЛО, които блокират американските ракетни бази и често изключват ракетите.

Интересното е, че думите му наскоро се потвърдиха. Бившият капитан от военновъздушните сили на САЩ Робърт Салас съобщи, че на 24 март 1967 г. НЛО е деактивирал десет самопроизволно задействали се американски ядрени ракети, защото извънземният разум не иска да използваме ядрени оръжия.

Колко жалко, че този космонавт вече не е между живите. Разкриването на информация, публикувани документи и широко разпространеното внимание към този феномен означава, че има нещо, което ги кара да отделят много време и пари за тайни изследвания и да полагат големи усилия да скрият от обикновените хора факта за установяване на контакт с извънземна цивилизация и наличието на енергийна технология, получена от нея – технология, която може да спаси човечеството от необходимостта да убива планетата, използвайки несъвършени методи за получаване на енергия.

Оригинали на писмата: Първо и Второ.

earth-chronicles

Едгар Едгар Д. Мичъл, доктор по медицина, астронавт на Аполо 14, шестият човек, стъпил на Луната.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Едгар Мичъл: Извънземните няма да допуснат ядрена война

  1. Да припомня, че Аполо-13 носеше атомен мини-заряд, който трябваше да взривят на Луната с цел, така се казваше, да предизвикат лунотресение за да получат данни за вътрешността на Луната. Е, ТЕ не допуснаха това това да се случи – предизвикаха авария на кораба и астронавтите едвам се завърнаха на земята. А астронавт Митчел имаше и за задача да остави на Луната Библията на микрофилм, а и други християнски послания от християните, участващи в проекта Аполо, защото първите астронавти, които кацнаха на Луната споделиха, че на Луната е имало Божествено Присъствие, поради което породи инициативата на християните, участващи в мисията „Аполо“ да се занесе земния Отговор – „ние идваме с мир на Луната“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *