Ръководителят на НАСА допусна възможността за съществуването на извънземни

В същото време Бил Нелсън изрази надежда, че неидентифицираните летящи обекти (НЛО) не се появяват в резултат на действията на някакъв враг на Земята.

„Говорих с пилотите и те знаят, че са видели нещо и радарите им са го записали. И те не знаят какво е това. И ние не знаем какво е. Надяваме се, че тук на Земята няма противник, който да притежава тази технология “, каза той по време на диалог на живо, воден от директора на Центъра за политика на Университета на Вирджиния, Лари Сабато.

„Това са въпросите, на които непрекъснато се опитваме да отговорим. Кой се намира там? Кои сме ние? Как стигнахме до тук? Как станахме това, което сме? Как се развихме? Как станахме цивилизовани? И има ли същите условия във Вселената, в която има милиарди други слънца и милиарди други галактики? Толкова е голяма, че не мога да си я представя“, добави той.

Директорът на НАСА призна, че друг разумен живот може да съществува някъде в нашата или в друга вселена.

„Кой съм аз, за ​​да кажа, че планетата Земя е единственият дом за такава цивилизована и организирана форма на живот като нашата“, каза Нелсън.

„Това е най-честният и откровен коментар на директор на НАСА за НЛО досега и вероятно най-обмисленото изявление, свързано с НЛО, правено някога от действащ директор“, пише на страницата си в Туитър бившият заместник-помощник-министър на отбраната на САЩ по разузнаването Кристофър Мелън.

По -рано, на 29 август, ръководителят на Роскосмос Дмитрий Рогозин заяви, че няма факти за съществуването на хуманоидни извънземни, но във Вселената могат да съществуват различни форми на живот. Ръководителят на държавната корпорация призна, че това могат да бъдат както живи същества, така и клетки, и вируси, и растения.

Преди това, на 25 юни, американското разузнаване нарече НЛО заплаха за националната сигурност. В националния разузнавателен доклад на страната се отбелязва, че съществува риск НЛО да се струпат във въздушното пространство и да пречат на пилотите. Националното разузнаване съобщи за 144 случая на предполагаеми НЛО, които експертите не можаха да обяснят.

На 10 юни Нелсън вече говори по темата за НЛО. По думите му преди няколко години, като член на комисията по въоръжените сили на Сената на САЩ, той е имал достъп до доклади на военни пилоти, които са регистрирали подобни явления. Според ръководителя на НАСА докладите за НЛО изискват сериозно проучване.

Фрагментът за НЛО на Бил Нелсън започва в 53:40.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *