Огромен мистериозен обект защитава Земята от кометата на Леонард

Мнозина, които от време на време четат новини за космоса, са забелязали странния интерес на астрономите към Венера, който се случи преди Нова година и продължи няколко седмици.

Основният сюжет на историите бяха необичайните „ореоли“ около Венера.

Тъй като Венера е планета, тя трябва да има фази, това е разбираемо и очевидно. Неразбираемо е само, че тези фази са започнали да се наблюдават с просто око, въпреки факта, че преди 50 години тези фази трудно можеха да се видят и с мощен телескоп.

Всичко това породи цяла дискусия. Беше изразена идеята, че Венера се е доближила, че не е Венера, а Нибиру, която се прави на Венера и т.н. Измислици?

Край Венера в новогодишната нощ обаче се наблюдаваха още по-странни неща.

Както следва от видеото, съставено от официални изображения на НАСА, по време на преминаването на кометата Леонард покрай Венера, нещо подобно на колелото на Езекиил се е преместило към Земята, след което се е образувал един вид защитен екран между кометата на Леонард и Земята, или между Земята и Венера.

Освен това той е точно оформен и не се е появил внезапно, тъй като всички етапи на растежа му могат да бъдат проследени на снимките.

Нито авторът на канала, нито смаяните зрители, гледали видеото, знаят какво е това. Най-често се изразява версията, че този щит е инсталиран от извънземни, за да предпази Земята от облака от отломки, летящи заедно с кометата.

Според друга версия този щит и подобни щитове висят през цялото време около Земята, а фрагментите от кометата са „осветили“ този щит.

Но тогава какво прави този щит в космоса? Пречи на хората да видят Нибиру? И защо Венера сякаш се приближава и можем да видим нейните фази без телескопи?

Във всеки случай това, което видяхме във видеото, изглежда, че нещо пази Земята. Изглежда, че защитава Земята от от отломките, които следват кометата на Леонард.

Опустошителен метеорит от това поле от отломки можеше да падне на Земята, но извадихме късмет. Или не е просто късмет?

Изглежда, че късметът няма нищо общо с това.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *