Мистериозна „извънземна структура“ е открита на Марс (видео)

Известният уфолог и виртуален археолог Скот С. Уоринг отново заинтригува читателите на своя блог с удивителна находка на изображения на повърхността на Марс, заснети от апарат на НАСА.

Изследователят обърна внимание на факта, че ровърът е минал много близо до извънземния обект, върху който освен това се виждат неразбираеми маркировки. Според уфолога откритата структура показва наличието на извънземна технология на Марс, която изпреварва човечеството с хиляди или дори милиони години.

Скот Уоринг смята, че това може да е устройство за телепортация, което може да прехвърли всеки обект, включително човек, до всяка точка на Вселената, но в радиус от 20 светлинни години. За съжаление уфологът не обяснява на какво са базирани подобни предположения. Устройството, продължава да разсъждава уфологът, се управлява телепатично.

Според друга версия тази технология може да бъде енергиен усилвател, който може да се използва за увеличаване на мощността на някакъв вид енергийно оборудване, като например лазер.

Според уфолога тази технология може да промени посоката на човешкото развитие и страната, която първа я завладее, ще стане водеща световна сила. От друга страна, последствията от получаването на такава технология могат да бъдат катастрофални за цялото човечество, казва Уоринг.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *