НЛО като механизъм за контрол над човечеството

Възможно ли е „Някой“ да ни третира като бактерии в чашката на Петри

Жак Вали (френско-американски специалист: астроном, астрофизик, математик-програмист, бизнесмен, уфолог) е свършил чудесна работа, посочвайки, че тези явления изглежда действат като един вид механизъм за контрол над човешкия вид.

Ранчото Skinwalker, известно още като Sherman Ranch, е поземлен имот, разположен на приблизително 480 акра (1,9 km²) югоизточно от Балард, Юта, за който се смята, че е място на свръхестествени и свързани с НЛО инциденти.

Наскоро издадената книга „Skinwalkers at The Pentagon“ говори за програмата AWWSAP, която е продължение на AATIP. В книгата изследователите обясняват как този феномен е документиран с много доказателства, че „феномените“ заразяват хората.

„Skinwalkers at The Pentagon“ разкрива огромния обхват на забележителното проучване на Пентагона за НЛО, водено от Вашингтон. Програмата „Advanced Aerospace Weapon System Applications Program“, или AAWSAP, или AAWSAP, разследва наблюдения на НЛО, анализира нахлувания на НЛО в американски военни бази и изучава многото странни явления, с които правителствените следователи се сблъскват в ранчото Скинуокър.

Срещата с НЛО често води до „прикачване“ на странни явления към военния персонал, който посещава ранчото и донася „нещо“ у дома на семействата си, което води до плашещи паранормални огнища в семействата им, които тероризират и понякога нараняват децата им.

До края на двугодишната програма над 100 отделни технически доклада, някои от които дълги стотици страници, бяха предадени на Министерството на на отбраната. Сред тях е доклад от 149 страници за съветската (а сега и руската) способност за разследване/анализ на НЛО. Друг доклад подробно описва разработването и изграждането на функционален прототип на автономна платформа за наблюдение на неидентифицирани въздушни явления.

В интервю за TOE говори и Луис Елизондо (бивш специален агент на американската армия за контраразузнаване и бивш сътрудник в офис на заместник-министъра на отбраната за разузнаването). След пенсионирането си през 2017 г. той се присъединява към програмата „To The Stars като директор на глобалната сигурност и специални програми. Той обяснява, че най-доброто доказателство за феномена вероятно би била ДНК. Това не означава непременно чужда ДНК. Информацията е кодирана в ДНК. Нашата ДНК може да съдържа важни доказателства. Разбирането на вирусните мутации може да предостави доказателства. С развитието на съвременните технологии ДНК доказателствата могат да бъдат много близо до повърхността и е невъзможно да бъдат потиснати.

Хората сякаш забравят, че преди да отидем на Луната, един от най-големите страхове беше потенциалното разпространение на някакъв вид „лунна чума“. Не знаехме дали там има живи организми, но ако има бактерии, гъбички или вируси, тогава възможността за чума е съвсем реална. Изненадващо е, че малко хора си мислят, че може би причината за толкова редки контакти е, че те могат да доведат до разпространение на болести. Независимо дали имаме работа с извънземни, междуизмерни същества, пътешественици във времето или скрит вид, заплахата от разпространение на болести е много реална.

По време на Черната чума има съобщения за предмети с форма на пура, разпръскващи мъгла във въздуха. Събитието, свързано с явяването на Дева Мария от Фатима и последвалото „чудо на слънцето“, се счита предимно за религиозно събитие, но НЛО са били наблюдавани по време на това явление и Жак Вали обяснява в Passport to Magonia защо това събитие се квалифицира като НЛО феномен. През октомври 1917 г. 30-100 хиляди души го наблюдават в Португалия. Избухването на испанския грип започва през февруари 1918 г.

Никой дори не предполага, че това е могло да дойде от извънземните. Но трябва да се отбележи, че ако преходът към хората идва от вид, който официално не съществува, или ако пациент нула е работил в тайна програма, мисля, че всички знаем, че е много малко вероятно нещо от това да бъде оповестено публично.

Феноменът, който действа като контролен механизъм за човешкия вид и е потенциално замесен в черната чума, испанския грип и Covid-19, разбира се, е мрачно осъзнаване. Когато Жак за първи път предложи хипотезата за контролния механизъм, ставаше дума повече за използването на „контролни точки“.

Да ни подхвърлят идеи, да влияят на идеологията и религията. Да влияят на войните и правителствата. Сега се обмисля и  използването на болести, които също се разпространяват като „контролни точки“. И двете са вирусни и влиятелни.

И двете ще оформят нашите общества с течение на времето. Това означава, че ни третират като бактерии в чашката на Петри…

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *