Два големи НЛО са преследвали самолетоносач през октомври 2021 г.

Твърди се, че военен кораб на ВМС на САЩ е бил преследван от две „ярки кълба с размер на автомобил“, които са били неуязвими за оръжия срещу дронове

Става дума за самолетоносача USS Kearsarge и това съобщение е последното от поредицата разкрития за сблъсъци на американски военни кораби с мистериозни НЛО, случили се през последните няколко години.

Американските военни все повече започват да докладват за мистериозните явления, които наблюдават. Съобщава се, че режисьорът на документални филми Дейв Бийти, който през 2019 г. режисира документалния филм Nimitz Encounters за известния инцидент с НЛО Tick Tok от 2004 г., говори за инцидент, станал през октомври 2021 г.

Установено е, че поне два мистериозни летящи обекта са летели зад самолетоносача USS Kearsarg в продължение на няколко нощи, докато той е бил на военни учения край източното крайбрежие на Съединените щати.

Източникът описва „заплашително изглеждащи“ ярки кълба, летящи на около половин миля зад кораба и на около 200 фута (61 метра) над повърхността на океана. Източникът, от който Дейв Бийти е научил за този случай, е пенсиониран офицер, посочен под псевдонима „Марк“, тъй като източникът не е искал да разкрие истинското си име пред обществеността.

Военните учения, в които USS Kearsarge е участвал по това време, включват работа със системи, предназначени да унищожават вражески дронове. Така че, когато една нощ морските пехотинци на борда на кораба видели светещи летящи кълба, те объркали обектите за тренировъчни цели и използвали оръжия срещу дронове срещу тях.

Те обаче видели, че въпреки взетите мерки, кълбата продължили движението си, сякаш нищо не се е случило, извършвайки „маневри на гмуркане“.

След това те съобщили за мистериозните кълба на властите, които се свързали с други военни служители и получили информация от тях, че НЛО-тата не принадлежат на ВМС на САЩ.

По-рано Бийти казва, че е получил дневници от USS Kidd, в които е описано, че USS Kidd е бил заобиколен от най-малко четири неидентифицирани летящи обекта през юли 2019 г. Тези доклади и много други, изтекли онлайн от американската армия, както и няколко видеоклипа, предизвикаха интерес към НЛО през последните години, вероятно най-големият от 80-те години на миналия век.

В тази връзка Министерството на отбраната на САЩ създаде официална структура за съобщаване на НЛО за първи път от десетилетия, а вътрешни лица на Пентагона, служители на разузнаването, сенатори и дори бивши президенти масово признаха, че да, има нещо необяснимо в небето.

По-рано наблюденията на НЛО бяха игнорирани или не се съобщаваха, но днес все повече военни съобщават за тях и това води до там, че все повече и повече се осмеляват да говорят за това“, казва Бийти, като твърди, че тези дни стереотипното отношение към такива неща постепенно се изтрива.

В миналото нещата бяха много по-зле. Служителите активно избягваха да докладват или да говорят за наблюдения на НЛО, защото страхът от загуба на кариерата им беше много реален. В онези дни не желаеха да докладват или да говорят за наблюдения на НЛО и това се приемаше за даденост.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *