Извънземните „отвличат хора и живеят на Земята в очакване на инвазия“

Извънземните не само отвличат хората, но и използват контрол над съзнанието ни, за да се интегрират в земното общество

Това сензационно изявление е направено от професор Дейвид Джейкъбс, професор по история в университета Темпъл, специалист по уфология. Изследователят е написал няколко книги по темата за извънземните, в които описва интервюта на хора, които твърдят, че са били отвлечени от извънземни.

Дейвид твърди, че отвличайки хора от планетата и впоследствие използвайки контрол над разума им, извънземен вид се готви да превземе Земята.

„Ние сме се разпространили по целия свят и завладяхме колкото можем. Не знаем дали други същества ще се съгласят с това състояние на нещата или не, но от човешка гледна точка със сигурност е така“, започна той.

Най-доброто ми предположение – и това е само мое предположение – е, че да, извънземните правят същото. Това е нещо, което те правят по същия начин, както ние.“

Професорът продължи с това, че е разговарял с голям брой отвлечени, които са му казали, че ще имат „работа“ в бъдеще. И той предполага, че много от отвлечените твърдят, че си спомнят, че са им давали същия вид инструкции за успокояване или „контрол на тълпата“.

Той обясни: „Когато остареят, ще трябва да стоят на ъгъла на улицата. Ще има много хора, които тичат по улицата и вашата задача е да кажете „Продължете да се движите, всичко ще бъде наред. “

Д-р Джейкъбс предполага, че с течение на времето показанията на отвлечените започват да се променят: субектите твърдят, че са виждали хуманоидни извънземни на борда на НЛО.

Описаха, че съществата на борда изглеждат много човешки. Дори са слезли на Земята и се опитват да разберат какво е да ходят сред нас, да са хора“, спомня си той.

В този момент разбрах, че това е интегриране в обществото, преди превземането… Те могат да ни контролират, но ние не можем да ги контролираме. Те са в известен смисъл свръхчовеци.

„Независимо дали ще ни превземат или не, те могат да контролират човешкия ум… Не знам какво ще се случи след това, страх ме е от най-лошото. Мисля, че тези същества на борда на НЛО са правили това и преди.“

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *