Масово измиране: какво ще се случи с планетата и хората след 500 години

Езотерици, ясновидци и учени редовно спорят какво очаква човечеството и планетата след няколкостотин години.

Ще се промени ли позицията на Земята в космоса? Ще влезе ли човечеството в ново състояние? Дали всичко живо ще престане да съществува? Тези въпроси и не само вълнуват умовете ни всеки ден. Нека разберем мнението на експертите за това какво ще се случи със света след 500 години.

Гибел на цивилизациите

Много езотерици и ясновидци смятат, че след няколко века човечеството ще трябва да премине през много катастрофи, да се изправи пред масово измиране и смъртта на цели земни цивилизации. Струва си да се отбележи, че процесът ще се случва систематично, но в крайна сметка всичко това ще доведе до там, че на планетата Земя ще останат малки групи от хора, които ще се борят за оцеляване, а след това ще се появи човек с напълно ново съзнание.

Човечеството сега е само в самото начало на тази неизбежна криза. Хората трябва само да култивират в себе си чувствителност, милосърдие и състрадание, за да оцелеят в предстоящите изпитания.

Мнението на учените

Наблюдавайки голямата картина, учените вече няколко пъти потвърдиха своите изследвания, че преди половин век нашата цивилизация е преминала точката, от която няма връщане назад. Защото отдавна са стартирали необратими процеси, поради което сега наблюдаваме аномално време, природни бедствия и др.

Според проведените изследвания, до края на този век температурата на околната среда ще се повиши с около три градуса. От една страна изглежда, че това е много незначителна цифра, но в действителност всичко това ще доведе до казаното по-рано. Ледът ще се стопи, а големи площи земя ще бъдат наводнени поради покачването на морското равнище.

Според учените след 500 години хората, които са оцелели, ще бъдат по-близо до полюсите, където все още ще е запазена поне малко прохлада. И именно те ще могат да положат основите на една нова цивилизация.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *