Известни хора, които предсказват инвазия на извънземни

Едно от древните пророчества, което съществува от стотици години, е това за извънземно нашествие на нашата планета. Разбира се, има стотици хора, които са правили подобни прогнози, а някои дори са посочили конкретни дати.

И въпреки че много от тези прогнози не се сбъднаха, мнозина вярват, че нашествието на извънземни може да е неизбежно. Ето 3 души, чиито прогнози трябва да се вземат сериозно.

Разказва Daily Star.

Ури Гелер

Израелско-британският илюзионист, магьосник и екстрасенс Ури Гелер е сигурен, че извънземните се подготвят да нахлуят на нашата планета.

75-годишният екстрасенс наскоро обяви в Instagram: „Екип, изучаващ радиовълните във Вселената, е открил нещо необичайно, което произвежда гигантски изблик на енергия три пъти на час и това не прилича на нищо, което астрономите са виждали преди.“

„Не се съмнявам, че това се дължи на извънземен разум, значително по-добър от нашия. Започнете да дешифрирате техните съобщения! Подготвят ни за масово кацане скоро!”

Преди това Гелър прогнозира, че извънземните скоро ще осъществят контакт с хората, казвайки: „Те вероятно ще кацнат на поляната на Белия дом или някъде другаде. Всички наши научнофантастични филми за срещи с извънземни ще се сбъднат. Не мисля, че говорим за хиляди или дори стотици години. Ако трябва да гадая, рационално и логично, бих казал, че между 60 и 75 години това ще се случи.”

Ник Поуп

Ник Поуп е британски журналист на свободна практика, който някога е служил в Министерството на отбраната на Обединеното кралство като изследовател на НЛО.

Говорейки по Blaze TV, експертът по НЛО предупреди: „Ако намерим извънземни или те ни намерят, светът ще се промени завинаги“.

В Кралското общество в Лондон, където се обсъждаха въпроси, свързани с извънземния живот, Поуп каза: „Ако открием извънземен живот и това е нещо повече от събиране на сигнали или търсене на извънземни микроби, ще бъдат ли приятелски настроени или ще дойдат тук, за да да ни унищожат? » Мненията в Кралското общество са разделени.

Цитирайки друг професор, Поуп продължи да предупреждава, че „ако космическият телефон звъни… не отговаряйте“, добавяйки, че се опасява, че е „твърде късно“, тъй като хората са „откриваема цивилизация от десетилетия, тъй като нашите телевизионни и радиосигнали изтичат в космоса. Всяка цивилизация, способна да ни заплаши, вече знае за нас.

Стивън Хокинг

Покойният английски теоретичен физик и космолог Стивън Хокинг каза някои доста интересни неща за извънземните, преди да умре през 2018 г.

В интервю за Discovery Channel известният физик каза, че контактът с извънземни не може да доведе до положителен резултат за хората.

Той каза: „Такива напреднали извънземни вероятно ще станат номади, които се стремят да завладеят и колонизират всякакви планети, до които могат да достигнат. Кой знае какви ще са границите?“

В друг документален филм на Discovery Channel през 2016 г. той също така каза: „Ако извънземни ни посетят, резултатът ще бъде същият като когато Колумб стигна до Америка, което се оказа, че не е добро за коренните американци“.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *