Уфолог съобщи, че три НЛО са кацнали в Невада (видео)

Известният изследовател на НЛО от Тайван Скот Уоринг сподели с читателите на своя блог необичаен материал, изпратен му от очевидец – пътник в самолет.

Човекът летял до Лас Вегас и забелязал три ярки обекта долу между планините. Според очевидеца тези светлини са се намирали на около 15-20 мили западно от града. Видеото, за съжаление, не може да покаже колко ярки са били тези обекти, тъй като бил слънчев ден и обектите светели като гигантски факли за заваряване, чиято светлина се виждаше на десетки мили.

Скот Уоринг е сигурен, че тези НЛО са извънземни. Според него тук живее раса от високи бели извънземни. Ръстът им е 2-3 метра, а живеят около 800 години. Твърди се, че на тези места те предпочитат да завършат жизнения си път заради културните си вярвания, казва уфологът.

Тази база се намира в частна защитена зона на военновъздушната база Нелис, така че е заобиколена от ограда от бодлива тел и се намира до зона 51. Уоринг е уверен, че записаният феномен е сто процента доказателство за съществуването на извънземни.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *