Странни светлини заснеха в небето над Отело (видео)

Над американския град Отело (Вашингтон) очевидец е наблюдавал група странни светлини. Той успява да заснеме това странно явление и да публикува видео в мрежата.

Според очевидеца той забелязал тези светлини на път за вкъщи. Те надвиснали над магазин до къщата му. Мъжът е заснел на видео странните светлини.

Очевидецът съобщи, че за първи път вижда подобно нещо, но явно не става въпрос за самолети. Светлините започнали да се движат, но от тях не се чувал никакъв шум.

В това време очевидецът се прибирал с колата си и когато пристигнал, групата светлини замръзнала във въздуха и продължила да кръжи над най-близката къща. Той направил последната снимка, влязъл в къщата и след няколко минути, когато излязал навън, там нямало нищо.

Известният уфолог Скот Уоринг коментира това видео, което преди това е гледал няколко пъти. Уфологът смята, че това явление не е отражение върху стъклото на автомобила. Във видеото можете да видите и как мистериозните светлини изчезват зад дърветата на 51-вата секунда.

Най-вероятно Скот Уоринг не е бил толкова сигурен в извънземния произход на ярките светлини, така че той нарече това видео „много интересно“. Това означава, че първо трябва по-внимателно да проучите всички обстоятелства на случилото се и след това да направите съответните заключения.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *