Аржентински адвокат се телепортира на 6 хил. километра след среща с извънземен кораб

Почти всяка среща с НЛО е придружена от редица сходни признаци. Например, хората внезапно заспиват и след това се озовават в извънземен кораб.

След като извършат определени манипулации с тях, извънземните ги връщат обратно. Но понякога отвлечените не ги връщат на мястото, където е станал контактът, а на хиляди километри.

Интересен инцидент се случва с аржентинското семейство Кабальеро в края на 60-те години, които след среща с летяща чиния се телепортираха на повече от 6 хиляди километра.

Телепортацията на семейството на Хавиер

Инцидентът се случва в един летен ден през юни. Аржентинският адвокат, заедно със съпругата си, отишъл в съседния град Росарио, за да посети родителите си. Наближавали града, било вече късно вечерта, когато изведнъж видели гъста мъгла пред пътя.

Хавиер (адвокатът, управляващ колата) решил да намали малко и да кара през този гъст облак, който се беше образувал от нищото.

Но приближавайки се до него, двойката видяла над пътя да се носи дисковиден обект с диаметър около 10 метра. Той „висял“ над пътя, на около 6 метра, не издавал никакви звуци, а долната му част била осветена с нежна синя светлина.

В центъра на чинията се въртяло огромно огнено кълбо, което заемало почти една трета от долната страна на извънземния кораб. Сериозно уплашен, Хавиер натиснал педала на газта, за да мине възможно най-бързо през гъстата мъгла и НЛО.

В този момент колата започва да се тресе, възпроизвеждащият касетофон внезапно се изключва и след няколко секунди двойката изскача от булото на мъглата. Но това само увеличило изненадата им, тъй като преди няколко секунди било нощ и изведнъж пред тях се появил ден.

Излизайки от колата си, двойката останала изненадана от външния вид на колата си.

Цялата боя на колата била изгоряла, сякаш някой я e минал с бензинова лампа. Ръчният часовник на Хавиер бил спрял. Без да разбират нищо, Хавиер и жена му се качили в колата и потеглили право надолу по пътя.

След няколко километра спират в едно пътно кафене, където разбират, че вече не са в Аржентина, а в Мексико.

Как се случило така, че след като карали през мъглата, те се озовават толкова далеч от дома?

Трудно се свързали с родителите си, те разбрали, че ги търсят от два дни. Родителите решили, че синът им Хавиер не може да дойде заради работата си като адвокат. Но никой не можел да предположи какво наистина се е случило с тях.

Този аржентински инцидент предизвиква истинска сензация. По това време малко хора говорят за НЛО и извънземни и всяка статия, публикувана във вестник, привлича вниманието на журналисти и просто любопитни хора.

Изобщо случаят с аржентинския адвокат и съпругата му е доста интересен. Оказва се, че мъглата, през която Хавиер е карал колата си, е предизвикана от летящата чиния, надвиснала над пътя.

Най-вероятно колата на семейството е попаднала в „телепортационен канал“, в резултат на което са се озовали на хиляди километра от дома си.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Аржентински адвокат се телепортира на 6 хил. километра след среща с извънземен кораб

  1. 1988 г. при смяна на дюшемето на църква в гр. Нотингам дърводелецът Уилър Комънс открил мумия на същество, приличащо на извънземното от едноименния филм на Спилбърг.

    Църквата, в която е намерено скритото същество, е построена в края на осемнадесети и началото на 20 век.

    Патологоанатомът д-р Дженкингс, който е изследвал съществото, смята, че мумията е на около 125 г.

    Ако това е така, скритото под дъските извънземно е загинало някъде около 1870 г.

    Изследването на тъканите и органите на показали, че те са изградени на основата на силиций, а не на въглерод, както всички живи организми на Земята.

    Главата на се състояла от 2 отделни кухини, в които изследователите открили остатъците на 2 мозъка. Нещо повече, сложните зрителни нерви свидетелствали, че зрението на извънземния е превъзхождало човешкото и вероятно е улавяло и част от рентгеновите лъчи, които преминават през голяма част от твърдите материали.
    е имало 3 сърца и вероятно е дошло от друга планета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *